máj 11, 2021
20 Views
0 0

„Kegyeletsértő és nagyon kulturálatlan” – Többen kiakadtak, miután egy reklámban hirdettek a néhai Gesztesi Károly hangjával

Written by

„Kegyeletsértőnek és nagyon kulturálatlannak tartom a tavaly elhunyt Gesztesi Károly színésszel még életében rögzített, antik tárgyak felvásárlását reklámozó hirdetés újbóli vetítését az ATV csatornáján” – írta egy felháborodott néző a Facebookon. A Blikk utánajárt, és mint kiderült, valóban megtörtént a sajnálatos eset, a hirdetés a hétvégén többször is adásba került. Az ATV vezetése megkeresésünkre elárulta, amint észrevették a dolgot, azonnal jelezték a reklámot befoglaló ügynökségnek, hogy nem szeretnék az adott hirdetést látni.

(A legfrissebb hírek itt)

Egyetértünk a kritikával, éppen ezért, amikor pénteken észleltük, hogy adásba került a csatornán a hirdetés, azonnal jeleztük a hirdetővel kapcsolatban álló ügynökségnek, hogy nem szeretnénk ezt a reklámot ilyen formában a felületünkön. Ennek azonban van egy technikai átfutása, de a hét elején már lekerül a hirdetés. Számunkra egyértelmű volt ez a lépés, hiszen a Gesztesi család néhány tagja is a csatornánál dolgozik, de az általános érzékenység miatt is ez a döntés született volna – árulta el a Blikknek Réti Dóra, az ATV Csoport sajtófőnöke.

– Nem csak miattuk döntöttünk így, más, hasonló helyzetben lévő család esetében is megtettük volna ezt, ám azt is hozzá kell tennem, a családtagok nem jelezték nekünk, hogy sérti őket ez a reklám – mondta Réti Dóra.

(Ez is érdekelheti: Gesztesi Károly ma lenne 58 éves – Így emlékezik rá Galambos Lajos)

A tavaly január 4-én szívrohamban elhunyt színész jellegzetes és felismerhető orgánuma miatt korábban több reklám hangja volt: az egyik legismertebb ilyen munkája egy, a prosztata megnagyobbodása elleni szer reklámja volt. A reklámot egyébként Gesztesi halála után újraszinkronizálták, azóta László Zsolt figyelmeztet a betegség veszélyeire.

(Ez is érdekelheti: A síron túlról üzent Gesztesi Károly: Ezen dolgozott halála előtt a művész)

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/gesztesi-karoly-leveszik-a-kepernyorol-reklamjat/3z2k3t7

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?