jún 3, 2021
6 Views
0 0

Károly herceg és Kamilla eltitkolt szerelemgyereke: megkérdőjelezhetetlen bizonyítékokra bukkantak

Written by

Az Egyesült Királyságban született, de már az ausztráliai Queenslandben élő Simon Dorante-Day legalábbis évtizedek óta szentül hiszi, hogy ő a brit trón várományosának fia, amely – igencsak bizarrnak tűnő – dolgot fáradhatatlanul bizonyítani is próbálja. Állítása szerint 1965-ben fogant, vagyis éppen akkor, amikor először híre ment annak, hogy az akkor 17 éves Károly és 18 éves Kamilla románcba bonyolódott egymással. (Hivatalosan úgy mondták, a walesi herceg 1970-ben egy lovaspóló-mérkőzésen találkozott Kamillával, aki aztán a titkos szeretője lett.)

A gyerekről azonban a fiataloknak le kellett mondaniuk, mert az házasságon kívül fogant.

Simon Dorante-Day 1966 áprilisában született az angliai Portsmouth közelében található Gosportban. A történet szerint Dorante-Dayt néhány hónapos korában egy olyan család fogadta örökbe, amelyet erős szálak fűztek II. Erzsébet királynőhöz.

A férfi azt mondja, még gyerekként, a fogadott nagyszüleitől értesült a szövevényes történetről. Nagyanyja, Winifried annak idején szakácsként, Ernest pedig kertészként dolgozott a királynőnek és Fülöp edinburgh-i hercegnek, akik számtalanszor meséltek a férfinek arról, kik a szülei valójában.

– A nagymamám, aki a királynőnek dolgozott, számtalan alkalommal mondta nekem, hogy én Kamilla és Károly fia vagyok. Nemcsak utalgatott rá, hanem kijelentette – mondta korábban a férfi.

Az uralkodói família rajongói közül egyre többen állnak az 55 éves, kilencgyermekes, mérnök végzettségű férfi mellé, a hívek közül az utóbbi időben többen is megkérdőjelezhetetlen bizonyítékokra bukkantak – írja a The Sun című brit napilap.

– A királyi család rajongói és támogatói közül egyre többen küldözgetnek nekem képeket. Mostanra rengeteg ember állt mellém, azon vannak ők is, hogy bebizonyítsák, igazam van. Úgy érzem, az én történetem számukra olyan, mint egy szövevényes Agatha Christie-regény, válaszok után kutatnak és próbálják összerakni a kirakóst – mondta egy ausztrál hírportálnak Simon Dorante-Day, aki összehasonlításképpen maga is gyakran megoszt fotókollázsokat a közösségi oldalán. Ezeken nem csak Károlyékhoz, hanem a herceg édesanyjához, II. Erzsébet királynőhöz és az idén áprilisban, 99 éves korában elhunyt Fülöp herceghez is méri vonásait.

A férfi a régi képek alapján a megszólalásig hasonlít Kamilla hercegnére, amiben a követői is egyetértenek.

„A történet már önmagában nagyon meggyőző, azt pedig csak a vak nem látja, hogy milyen nagy a hasonlóság Simon és a királyi család többi tagja között. Elképesztő a hasonlóság, ez a férfi tényleg Károlyék szerelemgyereke, mindkettejükre nagyon hasonlít, le sem tagadhajták” – írta az egyik Facebook-felhasználó.

A történet azonban gyenge lábakon áll, s van, ami nem igazán stimmel benne. A férfi szerint vérszerinti anyját, Kamillát kilenc hónapra, vagyis a terhessége idejére „eltüntették”, míg Károlyt ugyanebben az időszakban külföldre küldték. Úgy tudni, a törvénytelen gyermekükről a walesi herceg első neje, az 1997-ben tragikus autóbalesetben elhunyt Diana hercegné is tudomást szerzett. A hercegé akkor nagyon kiborult, a híresztelések szerint ez ütötte az utolsó szöget kapcsolatuk koporsójába.

A hercegi pár egyelőre nem kommentálta a furcsa hírt.

Pert indított

Simon Dorante-Day a torokszorongató ügy miatt korábban nyíltan is betámadta a brit királyi családot. Azzal vádolta meg annak tagjait, hogy évek óta rejtőzködnek az igazság elől. Az ügyet az Ausztráliai Legfelsőbb Bíróság elé vitte, minden áron bizonyítaná, hogy ő a második a brit királyi család örökösödési rendjében. Azt kérvényezve, hogy DNS-teszttel állapítsák meg, hogy Károly herceg a vér szerinti édesapja.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/karoly-herceg-kamilla-hercegne-eltitkolt-gyerek/zwvd42b

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?