jún 3, 2021
5 Views
0 0

Károly és Kamilla botránya: nem csak náluk szóltak eltitkolt gyerekről a pletykák a királyi családban

Written by

Nos, elmondhatjuk, hogy a királyi családtagok már hozzászokhattak az ilyesfajta pletykákhoz, azonban nemcsak Kamilla és Károly herceg tartozik azok közé, akikről nap mint nap összeesküvés-elméleteket és összehasonlító képeket gyártanak.

(A legfrissebb hírek itt)

Az 1997-ben autó balesetben elhunyt Diána walesi hercegnéről is az a hír járta, hogy született egy lánygyermeke, aki a Sarah nevet kapta. Állítások szerint a kislány nevelőszülőkhöz került, majd felnőttként kiköltözött az Amerikai Egyesült Államokba.

Az állítólagos Sarah névre hallgató királyi családtagról egy kamerafelvétel is készült, amin Károly walesi herceg is megjelenik.

Kapcsolódó: Károly herceg és Kamilla eltitkolt szerelemgyereke: megkérdőjelezhetetlen bizonyítékokra bukkantak

Diána kisebbik fia, Harry herceg sem maradhatott ki az álhírek célpontjai közül, akiről szintén azt pletykálják, hogy egy eltitkolt taggal bővítette a királyi vérvonalat. A mostanában amúgy is sokat emlegetett botrányhős pár, Harry és Meghan esküvője előtt kapott szárnyra a hír, hogy egyik egyéjszakás kalandjának eredményeképpen született egy kisfia, aki addigra már három éves kor körüli volt.

Bár a meggyanúsított hercegre valóban hasonlított a kisfiú, nem volt bizonyítható kapcsolat közöttük, de az álhír majdnem a királyi esküvő elmaradását eredményezte.

Hovatovább Harry kapcsán az a pletyka is szárnyra kapott, hogy valójában nem is Károly herceg gyermeke. A rosszmájú feltételezés alapja egyfelől az, hogy Károly és Vilmos között szemmel látható a hasonlóság, míg Károly és Harry között nem, illetve tudvalevő, hogy Diana hercegné bizalmas viszonyt ápolt a lovasoktatójával, James Hewitt-el, a feltételezések szerint pedig ő Harry vér szerinti édesapja. Bár Hewitt és Harry valóban hasonlítanak egymásra, már ha a vörös haj hasonlóságnak számít, ám a történet több sebből vérzik.

A vörös haját Harry ugyanis nagy eséllyel Diana oldaláról örökölte, akinek szülei, nagyszülei és testvére is vörös hajú volt, emellett pedig az is megvétózni látszik ezt a pletykát, hogy James Hewitt és Diana hercegné 1986-ban ismerkedtek meg, amikor Harry herceg 2 éves volt, tehát elég nehezen lehetne az apja. Ha pedig mindez nem volna elegendő bizonyíték, akkor érdemes megnézni Fülöp hercegről egy fiatalkori képet, különösen olyat ahol szakállat visel, ugyanis a Harry a nemrég elhunyt nagypapa kiköpött mása.

Mutatunk erről azért egy fotót:

Sokszor a veszélyes álhírek is nagy rivaldafényt kapnak, hiszen a királyi családtól nem áll távol, hogy egyes családtagokat vagy botrányokat eltitkoljanak. Nemrégiben a királyi család történetét feldolgozó népszerű Netflix sorozatban, a The Crown-ban esett említés II. Erzsébet unokanővéreiről, akiket halottnak nyilvánítottak amikor igazából egy elmegyógyintézetbe költöztették őket.

Ez még érdekelheti: Újabb durva sztori a palotából: így verte át a királynőt Harry herceg

Bár az eltitkolt királyi sarjak híre szinte minden esetben elnyeri a 5 perc hírnevet, előbb utóbb mindről bebizonyosodik, hogy alaptalan állítások.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/karoly-herceg-angol-kiralyi-csalad-harry-herceg-diana-hercegne-pletyka-eltitkolt/1b3kh8d

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?