nov 20, 2020
7 Views
0 0

Karakas Hedvig: „Az európa-bajnoki cím nagyszerű visszaigazolás számomra”

Written by

Mit jelent önnek a prágai aranyérem?

Az Európa-bajnoki cím nagyszerű visszaigazolás számomra, azt jelzi, hogy az elmúlt évek kitartó munkája kifizetődő volt, így aztán most nagyon boldog vagyok.

Mire gondolt, amikor kiderült, a portugál Telma Monteiróval csap össze a fináléban, aki ellen az eddigi nyolc találkozóból egyet tudott megnyerni?

Régóta ismerem őt, sokat küzdöttünk egymással, ennek ellenére nem aggódtam, tudtam, mindenki verhető. Alaposan felkészültünk az erősségeiből, a gyengeségeiből, ezeket próbáltuk kihasználni. Nagyon nehéz küzdelem volt, főleg úgy, hogy a nap folyamán előtte több meccsem is aranyponttal dőlt el, s összesen több mint húsz percet töltöttem a szőnyegen. Szerencsére olyan fizikális állapotban voltam, hogy nem éreztem fáradtságot.

(A legfrissebb hírek itt)

Volt lehetősége arra, hogy megünnepelje ezt a nagy sikert?

– Egyelőre nem nagyon, hiszen a hotelünkből nem mozdulhattunk ki, és sajnos a válogatott-társak meccseire sem tudtam kimenni szurkolni. A hazatérés után a családdal és a barátokkal azért majd biztosan lesz valamilyen ünneplés.

Az Eb-arany birtokában optimistábban várja a jövő évi tokiói olimpiát?

Nem szeretnék messzemenő következtetéseket levonni, de ez mindenképpen egy biztató visszacsatolás. Jó úton járok, ezen szeretnék tovább haladni, Tokióban pedig bármi megtörténhet.

(Előzmény: Aranyérmet szerzett Hedvig)

Cserélje kedvezőbbre hitelét, spóroljon százezreket

Drágán felvett áruhitelt, személyi kölcsönt vagy lakáshitelt váltana ki egy olcsóbb és biztonságosabb ajánlattal? Találja meg hitelkiváltásra szánt kölcsönét a Blikk és a Bank360.hu Hitelkiváltás Kalkulátorával és enyhítse a család anyagi terheit! Kalkuláljon ingyen és válassza ki a megfelelő ajánlatot!


EXTRA AJÁNLÓ
Ezen a híres webshopon november 20-án csap le a Black Friday! (x)
Olcsóbban és gyorsabban intézné a bevásárlást? Ezt a módszert érdemes kipróbálni (x)

www.blikk.hu/sport/egyeni/cselgancs-europa-bajnok-karakas-hedvig/n2prfzy

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?