ápr 4, 2021
9 Views
0 0

Karácsonyt beoltották

Written by

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

„Pénteken hívott a háziorvosom, és ma én is megkaptam az első oltást – azzal a vakcinával, ami jutott” – jelentette be Karácsony Gergely, nem részletezve, hogy pontosan milyen vakcina jutott neki.

Fotó: Karácsony Gergely/Facebook

A főpolgármester azt írta: „Egy pár percre az volt az érzésem, mintha egy normálisan működő társadalomban élnénk. Minden jól meg volt szervezve, mindenki tette a dolgát, és mindenki nagyon kedves és együttműködő volt.”

Karácsony azt írta, egy ellenzéki önkormányzat rendelőjében kapta meg az oltást, „de mivel pár percre egy normális Magyarországon éreztem magam, ennek semmilyen jelentőséget nem tulajdonítottam, hiszen biztosra vettem, hogy egy kormánypárti önkormányzat ugyanilyen lelkiismeretesen szervezte volna meg ezt a feladatot”.

Karácsony azt írta, „a Fidesz szerint az ellenzék oltásellenes és az önkormányzatok csak bajkeverők”. „Torkig vagyok már ezzel hazug, a normális életünket tönkretevő, az embereket megosztó politikával. A COVID után legyen ez a következő betegség, amiből kigyógyulunk” – írta erről.

444.hu/2021/04/04/karacsonyt-beoltottak

Komment írása

Article Categories:
444 · Budapest
banner

Vélemény, hozzászólás?