ápr 12, 2021
13 Views
0 0

Karácsony Gergely: ha nincs Diákváros, nincs atlétikai vb sem

Written by

Karácsony Gergely csütörtökön Facebook-posztban lengette be, hogy ha a kormány eláll a Diákváros megépítésétől, az egy stadion megépítését érintheti. Akkor is sejthető volt, hogy a ferencvárosi atlétikai stadionra gondolhat a főpolgármester, hétfőn az RTL Klubnak adott nyilatkozatában ezt egyértelművé is tette.

„A főváros semmilyen módon nem megy bele abba, hogy Diákváros helyett kínai elit kampusz épüljön Ferencvárosban. És pont. Ha a kormány mégis felrúgja az erről kötött megállapodást, ha megint kiderül, hogy fabatkát se ér a miniszterelnök kimondott szava, akkor az bizony a kormánynak fontos stadion megépítését is érinti. Én szóltam” – írta egyebek mellett csütörtökön.

Üzenet egy alternatív valóságból, avagy az emberek lenézésének minősített esete. A mai kormányinfón Gulyás miniszter két… Közzétette: Karácsony Gergely2021. április 8., csütörtök

Az RTL Klubnak hétfőn azt mondta:

„Ha nincs Diákváros, akkor élesen felmerül a kérdés, hogy van-e atlétikai világbajnokság”

Mint mondta, csak írni kell egy emailt a Nemzetközi Atlétikai Szövetségnek, hogy Budapest nem vállalja a 2023-as atlétikai világbajnokság rendezését. Erre akkor kerülhet sor, ha a kormny nem tartaná magát a fővárossal korábban megkötött megállapodásához, és a kínai Fudan Egyetem miatt nem épülne meg a Duna túlpartjára tervezett Diákváros.

Nyitókép: MTI

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Belföld · Infostart.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?