jan 14, 2021
15 Views
0 0

Kannibalizmussal és nemi erőszakkal vádolták a színészt, gyerekeire hivatkozva otthagyta új filmjét

Written by

Arnie Hammer egy 34 éves amerikai színész, aki szerepelt például a Szólíts a neveden és a Sebek című filmben. Tavaly vált el feleségétől, akivel két közös gyerekük van. Hammer neve nemrégiben egy nagyon kínos eset kapcsán merült fel, ugyanis azzal vádolják, hogy Instagramon aggasztó üzeneteket írt nőknek.

Az üzenetekben elismerte többek között, hogy szívesen enne emberi húst, hogy inna vért, és hogy egy nőt a földön, késsel a kezében erőszakolna meg.

A szóban forgó levelek valódiságát ugyan nem lehet biztosra venni, Hammer reakciója elég furcsa. Napokkal később ugyanis közleményt adott ki, amiben a gyerekeire hivatkozva visszalépett legújabb filmjének forgatásától, és más ugrik majd be helyette a Shutgun Wedding forgatására.

Perez Hilton szerint Hammer viselkedése különös, hiszen a nyilatkozata szerint válaszra sem méltatja az általa baromságnak nevezett vádakat, de a gyerekeit nem akarja céltáblává tenni, ezért inkább hazamegy hozzájuk. A kicsik 3 és 6 évesek jelenleg, ami pedig a biztonságukat illeti, hónapok óta a színész volt feleségénél vannak, akivel a színész nem él együtt.

index.hu/mindekozben/poszt/2021/01/14/kannibalizmussal_es_nemi_eroszakkal_vadoltak_a_szineszt_gyerekeire_hivatkozva_otthagyta_uj_filmjet/

Komment írása

Article Tags:
·
Article Categories:
Index.hu · Kultúr · Mindeközben
banner

Vélemény, hozzászólás?