okt 16, 2020
5 Views
0 0

Juve: a szájkarate nem akar szűnni CR és a politikus között

Written by

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Vincenzo Spadafora olasz sportminiszter szerint a Juventus portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo megsértette a járványügyi szabályokat azzal, hogy koronavírus-fertőzöttsége ellenére visszautazott Lisszabonból torinói otthonába. A játékos és a politikus ezután nyilvános üzengetésbe kezdett egymással.

Az olasz sportminiszter szerint a hírnév és a tudás Ronaldót sem jogosítja fel arra, hogy arrogáns és tiszteletlen legyen (Fotó: AFP)


Hirdetés

Cristiano Ronaldo leszögezte, nem sértette meg az egészségügyi szabályokat. Vincenzo Spadafora olasz sportminisztert hazugnak nevezte, a politikus pedig arrogánsnak és szintén hazugnak titulálta a portugál csatárt.

Spadafora csütörtökön azt mondta, Ronaldo megszegte a szabályokat, amikor pozitív koronavírustesztje ellenére a válogatott portugáliai edzőtáborából szerdán magánrepülővel visszatért Olaszországba.

A támadó pénteken a közösségi oldalán úgy fogalmazott: tiszta a lelkiismerete, mivel követte a protokollt, és a jövőben is követni fogja. Amit tett, azt engedéllyel tette.

„Egy olasz úr, akiknek a nevét nem említem, azt mondta, nem tartottam be a szabályokat. Ez egyszerűen hazugság. Mindent helyesen csináltam, nem kerültem kapcsolatba senkivel” – írta a 35 éves Európa-bajnok.

Ronaldo a torinói villájában tölti a karanténidőszakot, egyelőre tünetmentesen.

Spadafora később úgy reagált: a hírnév és a tudás egyetlen játékost sem jogosít fel arra, hogy arrogáns és tiszteletlen legyen, illetve hazudjon.

„Épp ellenkezőleg! Minél ismertebb vagy, annál inkább érezned kell a felelősségét annak, hogy gondolkodnod kell, mielőtt beszélsz, és jó példát kell mutatnod” – mondta a sportminiszter.

Hozzátette, a maga részéről lezártnak tekinti az ügyet, és minden fertőzöttnek gyors felépülést kívánt.

www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/olaszorszag-folytatodott-a-szajkarate-ronaldo-es-az-olasz-sportminiszter-kozott-2789937

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?