okt 17, 2020
5 Views
0 0

Jótékony célért vetkőznek félmeztelenre a legkigyúrtabb és legszexisebb tűzoltók – fotók

Written by

Nemes cél érdekében vetkőztek ismét félmeztelenre Ausztrália rettenthetetlen, kigyúrt és egyben legszexisebb tűzoltói. A kisportolt fiatalemberek a most megjelent 2021-es ausztrál tűzoltónaptár miatt villantották meg szálkás fizikumukat, az óriási népszerűségnek örvendő fotókon azonban legalább annyira fontosak azok az imádni való mentett állatok, amelyekkel a szívdöglesztő életmentők hatalmas mosollyal az arcukon pózoltak.

Jótékony célért vetkőznek /Fotó: Northfoto

Jótékony célért vetkőznek /Fotó: Northfoto

Bár a jövő évi kiadásban a legdurvábban kigyúrt hasizmú férfiak láthatóak, nem egyszerűen a hölgyek vágyainak felkorbácsolása a cél: a naptárakból összesen hatféle egyedi változat készült, amelyeket a hős tűzoltók által végzett kemény munka tiszteletére adtak ki. A naptárak eladásából befolyó összeget rendszerint jótékony célokra szánják, a pénzből gyermekkórházakat és különböző jótékonysági szervezeteket támogatnak.

(A legfrissebb hírek itt)

– Úgy döntöttünk, idén minden erőnkkel az ausztrál vadvilág megsegítésére összpontosítunk, és minden pénzt erre szánunk, hiszen a mindössze néhány hónappal ezelőtt megfékezett pusztító bozóttüzek rendkívül nagy károkat okoztak – magyarázta David Rogers, a naptár egyik tervezője, aki hozzátette, a becslések szerint legalább egymilliárd állat lelte halálát a lángok miatt.

A következő évre hat naptárt dobnak piacra /Fotó: Northfoto

A következő évre hat naptárt dobnak piacra /Fotó: Northfoto

A félpucér tűzoltókkal teli naptárt a hölgyek legnagyobb örömére 1993 óta készítik el, ezt egyébként a Daily Mail című brit napilap szerint a világ egyik legnépszerűbb naptárának tartják. Az elmúlt 27 évben 3,2 millió dollárt (997,4 millió forintot) gyűjtöttek.

Jótékony célért vetkőznek /Fotó: Northfoto

Jótékony célért vetkőznek /Fotó: Northfoto

84 lánglovag jelentkezett

Ezúttal összesen 84 csábító ausztrál tűzoltó vetkőzött félmeztelenre a naptárfotózáshoz, összesen hatféle változatot készítettek. Kapható a klasszikus fajta, abban csak félmeztelen életmentők szerepelnek, de akad kutyás, macskás, állatimádó, hősökkel teli, és olyan is, amelyben csak az állatok fotói vannak, az életmentőké nem, hiába szexisek.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Újra a csúcson: a könnyebb közlekedést segíti a Huawei! (x)
Miért éri meg a hitelkártya? 9 gyakori kérdés és válasz az igénylés előtt (x)

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/felmeztelen-tuzoltok-jotekony-cel-ausztralia/dyqky4z

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?