máj 14, 2021
25 Views
0 0

Jóban van Mészáros Lőrinc ex-feleségével Várkonyi Andrea

Written by

Mint arról a Blikk elsőként beszámolt, Várkonyi Andreát eljegyezték, az ujján lévő gyűrű buktatta le, amelyet a Mokka egyik adásában viselt. Arra is fény derült, hogy egy sikeres üzletember lopta el a tévés szívét, akiről kiderült, hogy nem más, mint Mészáros Lőrinc.

(A legfrissebb hírek itt)

Az egykori tévés 1974-ben született Szegeden, az üzletember pedig 1966-ban Székesfehérváron, majd Felcsúton nevelkedett. Mindkettejüknek egy testvére van. Lőrinc szegény családból származik és nehéz körülmények között nőtt fel, míg Andrea felhőtlen gyermekkorát orvos szülei felügyelték. Andrea még általános iskolás volt, amikor Lőrinc megnősült és elvette Kelemen Beatrixet, akitől később három gyermeke született.

Andrea egy egyetemi társába szeretett bele, akivel egybe is keltek. És amíg az ő karrierje a kétezres években felfelé ívelt, addig Mészáros Lőrinc gázszerelő-vállalkozóként nem egyszer állt a csőd közelében. Az üzletembernek azonban családja egy biztos pont volt, míg az egykori tévés végül elvált férjétől. 2006-ban beleszeretett Bochkor Gáborba, akitől gyermeke született.

(Ez is érdekelheti: Mészáros Lőrincék 3 milliárdos Széchenyi-hegyi villába költöznek)

A 2010-es évek mindkettőjüknél a szakmai sikerekről szóltak, de magánéletük összeomlott, szakításaik pedig óriási médiavisszhangot váltottak ki. Mészáros és volt felesége tavaly jelentették be, hogy elválnak és érdekesség, hogy Beatrix a Life TV tulajdonosa, így akkoriban Andrea főnöke volt. A két nő azonban mindig is jól kijött egymással, és ma sincsenek rosszban, sőt Beatrix marasztalta a tévést, amikor bejelentette, hogy otthagyja a Life TV-t – írja a Best magazin.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/varkonyi-andrea-joban-vannak-volt-feleseg-life-tv/55mfd4m

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?