máj 28, 2021
8 Views
0 0

"Jó napunk van" – Orbán Viktor újabb bejelentései

Written by

A miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország műsorának vendége péntek reggel, amelyben a járvánnyal kapcsolatos újabb részletekről számol be.

(A legfrissebb hírek itt)

Orbán a rádióban elárulta, ma jó napunk van, mivel a lélegeztetés nélkül kórházban ápolt betegek száma ezer alá csökkent, illetve 121-en vannak lélegeztetőgépen. Mint mondta, csütörtökön 117 ezren kapták meg második oltásukat és 25 ezren az elsőt. Hozzátette, aggasztónak tartja, hogy 3 millió ember még nem oltatta be magát.

“Az utolsó embert is meg fogja találni ez a vírus” – mondta.

Az indiai mutánsvírussal kapcsolatban elmondta, a Magyarországon választható oltóanyagok biztonságot adnak ezzel a mutánssal szemben is. Szót ejtett a kínai vakcináról is, mint elárulta, a keleti vakcinával is lehet majd utazni.

Nem vagyok bolond, én is kínai vakcinával oltattam be magam

– mondta, illetve hozzátette, ha a nyugati országok is eljutnak oda, ahol mi tartunk, akkor oda is lehet majd keleti vakcinával utazni.

Orbán hozzátette, a harmadik hullámot leszorítottuk a földre és nem hiszi, hogy innen már föltápászkodik.

“Most újra kell indítani a gazdaságot, bennünket, a bérből élőket is megviselt a járvány. Én is ilyen vagyok. A vállalkozóknak is vissza kell nyerni a vállalkozókedvüket. Ez nem egyszerű” – tette hozzá, illetve arról is beszámolt, hogy a 2022-es költségvetés az újraindításról fog szólni.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/politika/orban-viktor-kossuth-radio-bejelentes/kv5l03t

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?