jan 14, 2021
13 Views
0 0

“Jennifer Hudsontól, vagy Jackotól lejjebb nem adja” – még csak három hónapos, de már saját zenei ízlése van Radics Gigi kislányának

Written by

10 perce

Élvezi az anyaságot Radics Gigi /Fotó: Isza Ferenc

Élvezi az anyaságot Radics Gigi /Fotó: Isza Ferenc

Minden percét élvezi az anyaságnak Radics Gigi, aki elárulta, mindössze három hónappal első gyermeke születése után máris kezdi visszanyerni régi formáját.

Visszavágyik a színpadra Radics Gigi! A Megasztár korábbi győztese nem csinál titkot abból, hogy teljesen odáig van az anyaság minden pillanatáért, első gyermekét, Bellát három hónappal ezelőtt hozta világra. A csöppség bearanyozza a gyönyörű énekesnő mindennapjait, aki elmondása szerint kezdi visszanyerni szülés előtti alakját, ez az legújabb, kislányának írt Egy vagy velem című dalának hamarosan megjelenő klipjében is látható lesz.

(A legfrissebb hírek itt)

– Most, hogy megszületett a lányom és kezdem visszanyerni az eredeti alakomat és energiáimat, egyre inkább vágyom a színpadra és hiányzik a közönség visszajelzése is. Minden színpadi embert a taps éltet, a taps erejét nem lehet online érezni – mondta az AcNews-nak Radics Gigi, aki elárulta, kislánya nagyon szereti, ha énekel neki.

– Amúgy nagyon szereti, ha énekelek, figyel az éles, magas hangokra és mondhatom, hogy bár még csak 3 hónapos, már van saját zenei ízlése. Jennifer Hudsontól, vagy Jackotól lejjebb nem adja. Ha az ő dalaikat énekelem, vagy játszom le neki, biztosan nagyon figyel és ámulva hallgat – magyarázta az énekesnő, aki elárulta, bár babájánál épp a fogzási kellemetlenség kezdődik, de akkor is minden percét élvezi az anyaságnak.

EXTRA AJÁNLÓ
Nem csak a Candida-diéta segíthet! Tippek és trükkök hüvelygomba ellen (x)
Önt is megviselik a menstruációt megelőző napok? Lehet, hogy PMS-e van! (x)
Radics Gigi kislánya szülés utáni alak szülés után anyaság zene színpad

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/radics-gigi-kislanya-szules-utani-alak-zene-anyasag/vjqst2e

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?