máj 27, 2021
12 Views
0 0

Jennifer Aniston és David Schwimmer közel 30 év után vallották be: rajongtak egymásért a Jóbarátok forgatásán

Written by

Az HBO Max csütörtökön bemutatott Friends: The Reunion című különkiadásában Schwimmer és Aniston elárulták, a való életben is érzelmeket tápláltak egymás iránt.

(A legfrissebb hírek itt)

A két sztár elmondta, mindig más emberekkel jártak, illetve soha nem cselekedtek az érzéseik szerint. Az első évad alatt nagyon tetszett nekem Jen” – mondta Schwimmer. „Valamikor mindketten tetszettünk egymásnak, de olyan volt, mintha két hajó elhaladt volna egymás mellett, mert egyikünk mindig párkapcsolatban volt. És soha nem léptük át ezt a határt. Tiszteletben tartottuk.”

Mi is megnéztük a különkiadást: Másfél óra tömény nosztalgia és egy 27 éven keresztül őrzött titok – Megnéztük a Jóbarátok különleges epizódját

A színész hozzátette: a forgatási szünetek alatt a mindenki által ismert kanapén ölelkeztek, sőt, olyan is előfordult, hogy egymást ölelve aludtak el a kanapén. Schwimmer pedig azon gondolkozott, vajon a többiek tudták-e, hogy tetszenek egymásnak. Matt LeBlanc (Joey) pedig elmondta, hogy bizony mindenki tudta.

Jennifer Aniston a következőképpen kommentálta a nagy titkot: „Őszintén szólva emlékszem, hogy egyszer azt mondtam Davidnek:Olyan kár lenne, ha az első alkalom, amikor csókolózunk, a televízióban lenne. És tényleg, először abban a kávézóban csókolóztunk. Csak átadtuk minden imádatunkat és egymás iránti szeretetünket Ross és Rachel karakterén keresztül.”

Ez is érdekelheti: Matthew Perry a menyasszonya háta mögött csajozik

A különkiadás során az is kiderült, hogy ki hol lenne ma a karakterek közül: Ross és Rachel házas lenne, Chandler és Mónika is házas lenne, az ikrek pedig már leérettségiztek volna. Phoebe hozzáment volna Mike-hoz, Joey pedig egy szendvicsboltot nyitott volna Venice Beachen, Kaliforniában – írja a CNN.

www.blikk.hu/streaming/jobaratok-jennifer-aniston-david-schwimmer-titok-kapcsolat/pz2zhs5

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?