ápr 30, 2021
5 Views
0 0

Jégkorong: Stipsicz Bence szerződést hosszabbított a Fehérvárral

Written by

Stipsicz Bence, a magyar jégkorong-válogatott egyik alapembere szerződést hosszabbított az osztrák ligában szereplő Hydro Fehérvár AV19 csapatával – írja az MTI.

Stipsicz Bence szerződést hosszabbított a Fehérvárral (Fotó: Dömötör Csaba)


Hirdetés

A fehérvári klub pénteki tájékoztatása szerint a 24 éves hátvéd az új megállapodás értelmében további egy plusz egy évre kötelezte el magát.

Stipsicz kifejtette: Fehérváron adott a lehetőség számára a fejlődésre, a csapatban évről évre egyre nagyobb szerep hárul rá, és véleménye szerint az osztrák liga is egyre magasabb színvonalat képvisel. Hozzátette: döntésében közrejátszott az is, hogy az élsport mellett egyetemi tanulmányait végzi, és egy éve van hátra a mesterképzésből, amit szeretne befejezni.

Stipsicz már négy világbajnokságon erősítette a magyar felnőtt válogatottat, öt évvel ezelőtt tagja volt a szentpétervári A csoportos vb-n szerepelt keretnek is. A MAC Budapestben nevelkedett játékos egyéves amerikai kitérőt követően, 2017-ben igazolt a Fehérvárhoz, amelyben azóta 208 találkozón lépett jégre az osztrák bajnokságban és 68 pontot szerzett.

(MTI)

www.nemzetisport.hu/jegkorong/jegkorong-stipsicz-bence-szerzodest-hosszabbitott-a-fehervarral-2823685

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?