ápr 26, 2021
3 Views
0 0

Jégkorong: Majoross Gergely marad az Érsekújvár vezetőedzője

Written by

Majoross Gergely marad a szlovák jégkorongligában szereplő Érsekújvár (Nové Zámky) vezetőedzője, új megbízatása a következő idény végéig szól – írja az MTI.

Majoross Gergely marad az Érsekújvár vezetőedzője (Fotó: Tumbász Hédi, archív)


Hirdetés

A klub hétfőn jelentette be, hogy Majoross Gergellyel sikerült megállapodni, így a 41 éves szakember marad Érsekújváron.

„Sikeres szezonon vagyunk túl, a végén bravúrral. Bízom benne, hogy felül tudjuk ezt múlni” – mondta a január 12-én kinevezett Majoross az M1 aktuális csatornának. Ezzel arra utalt, hogy a csapat a vezetésével bejutott a rájátszásba, ott előbb kiejtette az esélyesebb Kassát, és végül nyolcadik helyen végzett, miután a negyeddöntőben kiesett a Zólyommal szemben.

Az edző hozzátette: képesek lesznek erős csapatot összerakni, és bízik benne, hogy tudnak meglepetést szerezni. Ez a szlovák ligában azt jelentené, hogy az alapszakaszban a legjobb hat közé kerülnének, mert a hetedik-nyolcadik helyről nehéz lenne kiejteni az első vagy második helyezettet a negyeddöntőben.

Majoross korábban a MAC juniorjainak, majd a Miskolci Jegesmedvék és a MAC magyar, illetve szlovák bajnokságában szereplő felnőttegyütteseinek trénere volt. Az elmúlt idényben – érsekújvári kinevezéséig – a MAC utánpótlásáért felelt.

Magyar vezetőedzője korábban nem volt komoly hokis nemzet bajnokságában érdekelt klubnak.

(MTI)

www.nemzetisport.hu/jegkorong/jegkorong-majoross-gergely-marad-az-ersekujvar-vezetoedzoje-2823033

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?