jún 7, 2021
8 Views
0 0

Javított az SSD elhasználódásán a macOS 11.4

Written by

Felhasználói visszajelzések alapján az Apple kijavította az SSD elhasználódását hibásan jelző bugot.

Nyárköszöntő nagy Kubernetes és Java/Kotlin meetuppal készülünk!

Folytatódik az ingyenes HWSW free! sorozat, június 8-én Kubernetes, június 9-én Java/Koltlin online meetuppal készülünk!

Nyárköszöntő nagy Kubernetes és Java/Kotlin meetuppal készülünk! Folytatódik az ingyenes HWSW free! sorozat, június 8-én Kubernetes, június 9-én Java/Koltlin online meetuppal készülünk!

Több, Apple M1-gyel szerelt Mac tulajdonosnak tűnt fel, hogy mindössze néhány hónapos, enyhe használat után veszített élettartamából egyes konfigurációk SSD-je. Az aggodalomra okot adó problémát bár az Apple hivatalosan nem ismerte el, a felhasználók visszajelzések alapján ezt is megoldotta a közelmúltban megjelent macOS 11.4. Egy neve elhallgatását kérő cupertinói alkalmazott szerint a problémát az M1-es gépek SSD vezérlője, illetve a meghajtók állapotát jelző szoftver kapcsolatában volt, mely utóbbi emiatt tévesen érzékelte az elhasználódás arányát.

Ha szeretnél te is pontos képet kapni a ma divatosnak számító alkalmazás-fejlesztési technológiák hazai elterjedtségéről, akkor segíts nekünk és szánj max 5 percet kérdőívünk kérdéseinek megválaszolására! A felmérést anonim, részletes eredmények publikálva lesznek!

www.hwsw.hu/daralo/63364/apple-mac-macbook-macos-114-ssd.html

Komment írása

Article Categories:
HWSW
banner

Vélemény, hozzászólás?