ápr 27, 2021
7 Views
0 0

Javítja a PlayStation Now képminőségét a Sony

Written by

Hirdetés

A Sony PlayStation Now szolgáltatása még 2015-ben rajtolt el, és az akkori lehetőségekhez képest már viszonylag sokat változott, de jelen formájában elmondható, hogy lehetővé teszi a 800-nál is több PlayStation 2-re, 3-ra és 4-re megjelent tartalom PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re történű streamelését, vagyis egy felhős játékszolgáltatásról van szó. Emellett a PlayStation 4 konzollal rendelkező felhasználók 300-nál több natívan futtatható tartalmat tölthetnek le a gépükhöz.

A konkurens platformokhoz viszonyítva azonban van egy igen nagy hiányossága, méghozzá a kínált tartalom 720p-s felbontása. A Sony ugyanakkor a Twitteren jelentette be, hogy elkezdik az egyes játékokhoz az 1080p-s felbontást beállítani, így javulni fog a felhasználók felé biztosított tartalom minősége. A szolgáltatást Európában, az Egyesült Államokban, Kanadában és Japánban konfigurálják át, méghozzá az elkövetkező pár hét során.

A vállalat nem közölte, hogy konkrétan mely játékoknál lesz elérhető az 1080p-s stream, de valószínűleg azokon, amelyek a fejlesztés során eleve felkészítettek erre.

prohardver.hu/hir/sony_javitja_playstation_now.html

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Életmód · prohardver
banner

Vélemény, hozzászólás?