jún 11, 2021
4 Views
0 0

Jakab Péter Ungár Pétert támogatja Szombathelyen

Written by

Jakab Péter Ungár Pétert támogatja Szombathelyen

A Jobbik Szombathelyen az LMP jelöltjét támogatja az előválasztáson.

„Szombathelyen 2019-ben megtörtént a várva-várt váltás, el lehetett zavarni a várost addig vezető, teljességgel alkalmatlan fideszes bábokat. Az ellenzéki összefogásnak azóta is töretlen a támogatottsága, mi pedig meg kellett, hogy halljuk a szombathelyiek hangját. 2022-ben a választókerület képviseletében is változás kell – így lesz kormányváltás!” – írta a Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje a Facebook-oldalán.

Jakab Péter a posztjában kiemelte hogy Ungár Péter a parlament legfiatalabb, de szerinte „egyben az egyik legaktívabb képviselője”, aki 2018 óta áll ki a közalkalmazottakért és a szociális dolgozók béremeléséért, valamint az otthonápolási díj emeléséért. A Jobbik elnöke szerint Ungár a fideszes képviselő Hende Csabával is felveszi a harcot.

A Jobbik legutóbb Csepelnél közölte, hogy Budapest 17. számú választókerületében a jelenleg is országgyűlési képviselőként dolgozó Szabó Szabolcsot (Momentum) támogatja az előválasztáson.

Szabó Szabolcs ellenfele Csepelen és Soroksáron Komjáthi Imre lesz, közülük derül majd ki, melyikük indul a Fidesz ellen jövőre.

Jakab Péter: Amíg ők hazudnak, lopnak, csalnak, addig ez a lendület ki fog tartani

atv.hu 

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210611-jakab-peter-ungar-petert-tamogatja-szombathelyen

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?