máj 31, 2021
3 Views
0 0

Izrael szigorít, megtiltja a kiutazást kilenc országba

Written by

Az elmúlt 24 órában 8475 új koronavírusos esetet regisztráltak Oroszországban, ahol több hónap után újabb csúcsokat döntöget a járvány. Az elhunytak száma tegnap 339 fő volt, míg egy nappal korábban 355 emberrel végzett a vírus. A járvány Moszkvát sújtja a legjobban, ahol eddig összesen közel 1 millió 180 ezer fertőzést regisztráltak.

A romló adatokra hivatkozva hétfőtől Izrael megtiltotta állampolgárainak a beutazást Oroszországba. A The Moscow Times cikke szerint az izraeli kormány június 13-ig rendelte el a korlátozást, amit

Oroszország mellett Argentínára, Ukrajnára, Etiópiára, Brazíliára, Dél-Afrikára, Indiára, Mexikóra és Törökországra is kiterjesztettek.

A moszkvai hírportál cikkében megjegyzi: Oroszországban egyelőre csak a 11 százalékos az átoltottság, ami megnehezíti a járvány elleni védekezést és több országban problémát okoz az orosz állampolgárok beutazása. 

index.hu/kulfold/2021/05/31/koronavirus-jarvany-pandemia-vilag-hir/izrael-szigorit-megtiltja-a-kiutazast-kilenc-orszagba/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Index.hu · Külföld
banner

Vélemény, hozzászólás?