márc 29, 2021
6 Views
0 0

Ittasan, jogsi nélkül okozott balesetet egy 17 éves veszprémi fiú, majd elfutott a helyszínről

Written by

Tinédzser fiú okozott közúti balesetet március 28-án, 16 óra 40 perckor Berhida és Pétfürdő között. A szemtanúk szerint a kocsi vezetője egy kanyarban letért járművével az útról, fának ütközött, végül az oldalára borulva állt meg az autó. Ezután a mindössze 17 éves sofőr kiszállt a kocsiból, majd úgy futott el, hogy rá sem nézett megsérült utasaira, akiket a kiérkező mentők elláttak, majd kórházba szállították.

(A legfrissebb hírek itt)

Az adatgyűjtést követően egy órán belül már rendőrkézen volt a fiatal sofőr: a Berhidán igazoltatott veszprémi tinédzserről kiderült, hogy a balesetet megelőzően a járművet úgy vezette, hogy jogosítvánnyal nem rendelkezett, amiért is 2022. január 8-ig a járművezetéstől eltiltották. Ráadásul szeszes italt fogyasztott, mielőtt volán mögé ült.

A fiú ellen a rendőrség segítségnyújtás elmulasztása bűntettének és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárást, az eltiltás hatálya alatti vezetés miatt pedig szabálysértési eljárást indított.

(Ez is érdekelheti: 5 tény, amit nem tudott az ittas vezetésről)

(police.hu)

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/ittas-vezetes-17-eves-veszprem-baleset/97xnrby

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?