okt 14, 2020
11 Views
0 0

Itt a Canon nagy dobása: ezt a tenyérnyi kamerát imádni fogja!

Written by

9 perce

Canon fényképezőgép tech

Fotó: Canon

Fotó: Canon

Blikk-információ Blikk-információ

Nehéz vagy értékes felszerelés helyett ezzel az ügyes, mindössze 145 g súlyú kütyüvel, a PowerShot ZOOM-mal a mozgalmas és látványos élményeket könnyedén megörökíthetjük: a győztes gólt egy fontos meccsen, természetjárás közben egy ritka madarat.

A három lépéses zoom azonnali optikai és digitális nagyítást tesz lehetővé. 100/400 mm-es optikai gyújtótávolság f / 5.6 és f / 6.3 rekeszen, és a kiterjesztett 800 mm-es ekvivalens digitális zoom segítségével mintegy mini teleobjektívként hozza közel a távoli érdekességeket. Ergonomikus minimál design, 5 irányítógomb és egyszerű menürendszer teszi lehetővé az egykezes vezérlést, hogy 1080p full HD MP4 videókat vagy 12.1 megapixel képeket örökítsünk meg. A fejlett optikai képstabilizátorral a PowerShot ZOOM távoli témákról is éles képeket készít, és távcsőként is megállja a helyét. Akkumulátora két órán belül feltölthető 100%-ra és sokáig bírja.

Öt irányítógomb és egyszerű menürendszer teszi lehetővé az egykezes vezérlést / Fotó: Canon

Öt irányítógomb és egyszerű menürendszer teszi lehetővé az egykezes vezérlést / Fotó: Canon

Rendelkezik Wi-Fi és Bluetooth® kapcsolattal, így a megörökített képek és videók geo taggelhetők, és összekapcsolva okostelefonunkkal, felhőbe menthetők és megoszthatók. Ugyanúgy működik a távoli kioldás is a Canon Camera Connect alkalmazás segítségével, sőt a kereső látóterét is közvetíthetjük mobiltelefonon keresztül, hogy barátaink, családtagjaink is élőben lássák, amit mi. Kirándulás, nyaralás, gyermekprogramok, sportmérkőzések és fesztiválok alkalmával igazi kis képalkotó-svájci bicska a zsebünkben.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Nem csak az arcukra használják a nők! Íme az intim hidratálás titkos fegyvere (x)
Miért okoz depressziót az őszi sötéteség? Ezt tehetjük ellene (x)
Canon fényképezőgép tech

www.blikk.hu/eletmod/tech/canon-fotozas-kamera-tech/bgkqmxh

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Életmód
banner

Vélemény, hozzászólás?