nov 21, 2020
7 Views
0 0

Isteni recept vasárnapi ebédhez: tatár bifsztek, ahogy Fásy Ádám szereti

Written by

Hozzávalók: (4 személyre) 

4 gerezd fokhagyma 

1 fej vöröshagyma 

2 ek. olaj 

5 dkg majonéz 

5 dkg dijoni mustár 

2 ek. Worcester-szósz 

4 db tojássárgája 

2 dkg őrölt pirospaprika 

40 dkg darált bélszín 

10 dkg vaj 

só, bors

Elkészítési mód:

A fokhagymát és a hagymát finomra vágjuk. Hozzáadjuk az olajat, a majonézt, a mustárt, a Worcester-szószt, a tojássárgáját, az őrölt paprikát, sóval, borssal fűszerezzük. Ezt követően habverővel krémesítjük, majd összekeverjük a darált hússal. Vajas pirítósra kenve, friss zöldségekkel fogyasszuk.

www.blikk.hu/receptek/gyors-ebed/fasy-adam-tatar-bifsztek-gasztro-recept/66sz7z8

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?