okt 14, 2020
3 Views
0 0

Írdalá.hu: Összefogással lehet sikerre vinni a székelyek ügyét

Written by

Az Írdalá.hu csapata azon dolgozik, hogy a Signiteurope.com elnevezésű kampány sikeres legyen, és határidőre összegyűljön a kellő számú aláírás.

A sikeres munka egyik eszköze a Gerilla.hu által elindított Kartonnetvörk-mozgalom lehet, amelytől azt várják, hogy ennek hatására egy békés, digitális népfelkelés bontakozik ki online. – Felszólítjuk a Kárpát-medence népeit nemzeti, politikai, vallási hovatartozásra tekintet nélkül, és nemcsak a magyarokat, székelyeket, nemcsak a romákat és zsidókat, de a lengyeleket, örményeket, svábokat, szerbeket, horvátokat, ruszinokat és görögöket, mindenkit, hogy segítsék a székelyek európai uniós kezdeményezését – mutatott rá Pesty László kampányfőnök.

Pesty László arra kér mindenkit, hogy készítsenek Signiteurope.com felirattal kartonokat, és az erről készült fotókat osszák meg a közösségi oldalakon. Emellett buzdítsák hasonló akcióra a rokonaikat, barátaikat, éljenek bárhol Európában. – Kartonozzanak, teljes odaadással, lelkesen és erőt mutatva – tette hozzá.

Szavai szerint erre azért van nagy szükség, mert ha most nem fogunk össze, akkor jön a globális úthenger, és elvész minden, ami lokális, ami egyedi, ami kicsi, ami helyi, és hamarosan elönt mindent egy nagy generálszósz.

Az Írdalá.hu csapata azt kéri minden, az ügyért aggódótól, hogy a Signiteurope.com négy közösségimédia-felületét (Twitter, Instagram, YouTube és Facebook) kövesse, lájkolja és kommentelje.

Közben pártállástól függetlenül újabb és újabb támogatók állnak a székelyek ügye mellé, ezúttal két népszerű zenész, Szikora Róbert és Lovasi András buzdít mindenkit arra: írják alá a kezdeményezést, hogy a székelyek és az európai kisebbségek helyzetén lehessen javítani.

A kép forrása: Facebook / Írdalá.hu

Magyar Nemzet

hirtv.hu/kultura/irdalahu-osszefogassal-lehet-sikerre-vinni-a-szekelyek-ugyet-2509983?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?