ápr 26, 2021
7 Views
0 0

Interjúból legyen több vagy helyszíni riportból? Videó vagy podcast? Korrupció vagy fenntarthatóság? – olvasói felmérés a 444-en

Written by

A célegyenes előszobájának 24. órájából jelentkezünk.

A 444 az elmúlt évben rengeteget változott, új szerzőkkel erősítettünk, elindult a nyomtatott magazin, érkeztek új blogok, lett podcast és most már rendszeressé váltak  a videóink is.

A következő hónapokban újabb bővítést tervezünk, és további változásokat. 2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, olyan üzleti modellben, amely hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és elsősorban rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Ez nem csak pénzbeli hozzájárulást jelent, hanem egy olyan jövőt, amiben rendszeresen kikérjük a véleményeteket a lapot érintő legfontosabb kérdésekről. Ennek többféle formája lehet és lesz, az első most egy általános kérdőív, amit szeretnénk, ha minél többen kitöltenétek.

Arról szól, hogy hogyan használjátok ma a 444-et, és arról, hogy milyen lapot szeretnétek a jövőben. Hogy a kommentelés visszakapcsolása a fontosabb, vagy a mobilapp megújítása? Hogy korrupcióval, gender ügyekkel vagy fenntarhatósággal szeretnétek, hogy többet foglalkozzunk? Hogy videót néznétek vagy publicisztikát olvasnátok szívesebben?

A kérdőív teljesen anonim és kevesebb mint öt percig tart kitölteni, de nekünk nagyon sokat segítesz vele. Köszönjük, ha ránk szánod ezt az időt!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a
járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és
a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a
nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz
a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy
áll a járvány Magyarországon és a világban.

A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból,
infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette
a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk,
hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik
egészségét is.

444.hu/2021/04/26/interjubol-legyen-tobb-vagy-helyszini-riportbol-video-vagy-podcast-korrupcio-vagy-fenntarthatosag-olvasoi-felmeres-a-444-en

Komment írása

Article Categories:
444 · Szolgálati közlemény
banner

Vélemény, hozzászólás?