márc 31, 2021
6 Views
0 0

Íme az igazság a maszkféregről

Written by

2021.03.31. 19:57

Az ismert gyerekorvos, Dr. Novák Hunor is reagált arra a felvetésre, ami a vírusszekptikusok új vesszőparipája, miszerint a védőmaszkokon férgek találhatók. A szakember saját közösségi oldalán meglehetős csalódottságának adott hangot, és azt írta: szomorú, hogy miközben az elmúlt napban több mint 300-an haltak bele Magyarországon a koronavírus-fertőzésbe, addig neki ilyen őrültségekről kell beszélnie tudományos témák és előadások helyett. 

Írásában azt is kifejtette, hogy nem létezik olyan, emberben kárt okozó parazita, amit a videóban bemutattak. Szerinte a vírus nem válogat, és nem csak a hülye embereket viszi el, pedig akkor egy sokkal szebb világban élnénk, így viszont sok, normálisan gondolkodó embert is elbizonytalanítanak az áltudományok. 

 

Bejegyzése végén arra kér mindenkit, hogy senki se dőljön be a vírus- és járványtagadóknak, kövesse a szakemberek javaslatait, viseljen maszkot, és oltassa be magát, mert bármelyik vakcina jobb, mint a várakozás és a betegség elkapásának kockázata. 

15%

4990 Ft

4242 Ft

15%

3190 Ft

2712 Ft

index.hu/techtud/2021/03/31/elmondta-az-igazsagot-a-maszkfergekrol-a-magyar-orvos/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Index.hu · Tech-tudomány
banner

Vélemény, hozzászólás?