márc 31, 2021
10 Views
0 0

Íme, a legemlékezetesebb április elsejei sztártréfák: George Clooney méltán viselheti Hollywood poénkirálya címet

Written by

Sean Penn (60) és Woody Harrelson (59) például igazi átveréshadjáratot folytatott egymás ellen az Őrület határa című film forgatásán. Utóbbi egy alkalommal rágógumival bélelte ki barátja bukósisakját, amit Penn úgy bosszult meg, hogy egy élő kígyót rejtett kollégája öltözőjébe.

(A legfrissebb hírek itt)

Harrelson aztán április elseje előtt az éjszaka közepén felhívta a színészt, mondván, hogy balesetet szenvedett, jelenleg épp benn tartják a rendőrségen, és kezeskednie kellene érte. Penn azonnal a kapitányságra sietett.

– Épp a kihallgatószobában ültem két zsaruval, akiket felbéreltem, amikor Sean megérkezett. Miután belépett, a rendőrök kettesben hagytak minket, ő pedig faggatni kezdett, hogy ittam-e. Egyszer csak lövések dördültek a folyosón. Rendőrök futkostak fel-alá, Penn meg bepánikolt. A lövéshangok közeledtek, én a szék alá bújtam. Amikor benyitottak, kamerát dugtak a rémült Penn képébe. Akkor jött rá, hogy csak szívattuk – mesélte egy interjúban Harrelson, akit nem sokkal később barátja bosszúból élelem és telefon nélkül egyszerűen kidobott a kocsijából.

Woody Harrelson (balra) és Sean Penn Az őrület határán forgatásán;﷯végig szívatták egymást a közös munka során

Woody Harrelson (balra) és Sean Penn Az őrület határán forgatásán;﷯végig szívatták egymást a közös munka során

(Ez is érdekelheti: Elárulta a titkot: ezért működik ilyen remekül George Clooney házassága)

A két színészzseni párharcát nehéz lenne felülmúlni, ám George Clooney (59) azért megpróbálkozott vele, az ősz hajú sármőr ugyanis végigtrollkodta az Ocean’s Eleven áprilisi forgatását. Kollégái elmondása szerint állandóan vigyázniuk kellett, amikor beléptek egy ajtón, mert Clooney vizesvödröket szerelt a tetejükre, de attól sem riadt vissza, hogy nyulakat engedjen szabadon az öltözőjükben, arról nem is beszélve, hogy Brad Pitt (57) ajtajára a következő feliratot véste fel: „Kis pénisz a fedélzeten.”

Nicolas Cage (57) pedig április elsején egy Los Angelesből San Franciscóba tartó járaton játszotta el, hogy ő a kapitány, és éppen sztrókot kap, humorát azonban nem értékelték a személyzet tagjai, földet éréskor pedig már a hatóság emberei várták Cage-et.

Nicolas Cage egy repülőn okozott pánikot poénjaival/ Fotó: Profimédia

Nicolas Cage egy repülőn okozott pánikot poénjaival/ Fotó: Profimédia

Hirdetésben viccelődtek

Amerikában nemcsak a sztárok, de az óriásvállalatok is ismerik a tréfát, egyesek szerint talán túl jól is. 1996 áprilisának első napján a Taco Bell nevű gyorsétteremlánc ugyanis természetesen viccből azzal keltett hatalmas felháborodást, hogy hat különböző magazinban jelentette meg, hogy megvásárolta az amerikai függetlenség egyik szimbólumát, a Liberty Bellt, azaz a Szabadság Harangját, amelyet a méregdrága üzlet miatt mostantól Taco Liberty Bellnek hívnak.

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/george-clooney-hollywood-trefa-aprilis-elseje/kd1hf3y

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?