márc 31, 2021
7 Views
0 0

Ilyen szép látvány, amikor visszahullik a rakétatörmelék a földre

Written by

The Guardian beszámolója szerint a Dating.com felmérésében részt vevő egyedülálló emberek 75 százaléka választaná az aputestet annak izmos változata helyett.

Az aputest címként azokra a férfiakra használják, akik nem kimondottan törekednek arra, hogy kisportolt „beach body”-val rendelkezzenek, hiszen egy átlagos férfi nem így néz ki, és nem a filmekben látott izmos férfiak tükrözik a valóságot. A felmérésben részt vevő férfiak 45%-a még a randioldalán is büszkén feltünteti (#dadbod), hogy ilyen a testalkata, hiszen tisztában vannak azzal, hogy a nők többségének nincs ellenére egy kis pocak. 

Maria Sullivan, a Dating.com alelnöke szerint a felmérés bebizonyította, hogy a nagyon fitt és formás test nem feltétlenül előny a párkeresésben. Hozzátette még, hogy:

A filmek és a tévéműsorok általában a Barbie- és Ken-testalkatot népszerűsítik, így az emberek azt hiszik, ehhez hasonlónak kell lenniük, hogy megtalálják a párjukat. Megerősíthetjük, hogy a való világ nem így működik. Nem számít a testalkatod, a lelki társad ott van. 

Nemrég Jonah Hill is nyilvánosan szólt vissza azoknak, akik a testalkatára tesznek megjegyzéseket. A színész sok év után végre elfogadta magát, annak ellenére, hogy a média folyton arról cikkez, éppen mennyit fogyott vagy hízott. De tavaly még Zac Efron is megkapta az aputest címkét, ami végül nagy vitát váltott ki a férfiakkal szemben támasztott elvárásokról, ami az alkatukat illeti. 

(Forrás: Indy100, The Guardian)

index.hu/mindekozben/poszt/2021/03/31/igy-hullik-vissza-a-tormelek-a-foldre/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Index.hu · Mindeközben
banner

Vélemény, hozzászólás?