márc 31, 2021
7 Views
0 0

Ilyen létezik? Nemi erőszakkal vádoltak meg egy hétéves kisfiút

Written by

Az állítólagos eseményt Hálaadás napján jelentették be, és a gyermeket beidézték, majd elengedték. Úgy tűnik, a fiút most fiatalkorú bűnözőként vádolják – mondta egy New York-i ügyvéd, aki az ifjúságvédelmi ügyeket intéző csoporttal működik együtt.

(A legfrissebb hírek itt)

“Ösztönösen biztosan nem történhetett meg – úgy hiszem, nem is tudná igazán felismerni, mit csinál hét évesen. Tehát szerintem abszurd erőszakkal vádolni egy hétéves gyereket” – mondta Anthony Martone, a Queens Defenders nevű ifjúsági védelemmel foglalkozó alapítvány igazgatója.

Hozzátette: “Bizonyítaniuk kell, hogy ténylegesen fizikailag követte el ezt a cselekedetet, ami számomra szinte lehetetlennek tűnik.”

(Ez is érdekelheti: Buszról rángatott le egy nőt egy külföldi férfi, hogy megerőszakolja)

Jelenleg New York állam törvényei szerint a hétéves és annál idősebb gyermekeket fiatalkorú bűnelkövetőként tartóztathatják le és vonhatják felelősségre – írja az Independent.

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/heteves-kisfiu-nemi-eroszak-vad/dkpn4vp

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?