ápr 4, 2021
3 Views
0 0

Ilyen az élet kulcscsont nélkül

Written by

A Thor negyedik részét (Thor: Love and Thunder) köztudott, hogy Ausztráliában forgatják éppen. De úgy tűnik, hogy a munka mellett belefér azért a szórakozás is a napirendbe. Hiszen a lesifotókon észrevehetőek a filmben szereplő színészek, mint például: Chris Hemsworth, Natalie Portman, akiről nemrégiben írtunk, hogy mennyire kigyúrta magát a szerepre, Taika Waititi (rendező), és persze Hemsworth felesége sem marad ki a buliból, azaz Elsa Pataky is részt vett a mérkőzésen.

Az egyik legnagyobb meglepetés Isla Fisher mellett talán Jeff Goldblum, aki a Thor harmadik részében szerepelt, de eddig nem jött semmilyen megerősítés, hogy részt venne az új filmben.

Ezért a rajongók már most pedzegetik, hogy talán a harmadik rész egyik legkedveltebb karaktere ismét kis szerephez juthat a negyedik felvonásban. Goldblumnak hivatalosan nincs semmilyen projekt a naptárába írva, ezért igencsak gyanús, hogy mit keresett amerikai otthonától ilyen távol.

De nem csak ő volt a nagy meglepetés, hiszen Russel Crowe is a páholyban volt a színészekkel együtt, sőt ő még lőtt is egy szelfit Chris Hemsworth-szel és Elsa Patakyval a meccs előtt vagy után, egy hajón ülve.

Igaz, a szakálltól nehéz megismerni a színészt, de higgyen nekünk, ő az!

Mondjuk, nála nem merülhet fel a kérdés meg a gyanú, hogy mit keres ott, és hogy szerepelhet-e a filmben, hiszen egy hatalmas nagy farmmal rendelkezik a színész az országban, így helyi lakosként nem gyanús a jelenléte. De a Deadline értesülései szerint Crowe is szerepel majd a filmben, egy kisebb szerepben, mint Melissa McCarthy vagy Matt Damon.

A film 2022. 05. 06-án fog majd a mozikban debütálni.

index.hu/mindekozben/poszt/2021/04/04/ilyen-az-elet-kulcscsont-nelkul/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Index.hu · Mindeközben
banner

Vélemény, hozzászólás?