jan 14, 2021
13 Views
0 0

Így szerezhetünk ingyenes forró csokit a McDonald’s-ban

Written by

Egy McDonald’s-rajongó TikTok-felhasználó bemutatta, hogy milyen trükk segítségével kaphatunk díjtalanul forró csokoládét a gyorsétteremben.

Az emberek a közösségi médiában gyakran adnak egymásnak tippeket arról, hogy miképpen gyűjthetnek össze költségmentesen ételeket és italokat. Egy Kyle nevű férfi nemrégiben kitalálta, hogyan juthat hozzá fizetés nélkül forró csokoládéhoz a McDonald’s-ban – olvasható a Mirrorban.

A tanácsa meglehetősen egyszerűnek tűnik, de mégsem aratott osztatlan sikert a követői között.  Videójában elmagyarázta, hogy mindössze egy csésze forró vizet és két tasak csokoládéöntetet kell kérnünk, ezeket összekeverjük, és már fogyaszthatjuk is a díjmentes meleg finomságot.

@kyde14

happy one year anniversary to this first post that began a tragedy of a series ❤️ ##mcdonalds ##hotcoco

♬ Say So – Doja Cat

A hozzászólók véleménye azonban megoszlott a módszerrel kapcsolatban: volt olyan, aki azt írta, hogy vízzel nem szabad forró csokit készíteni, mert az csak tejjel az igazi. Egy másik kommentelő szerint illegális, amit a New Yorkban élő férfi művel. A legjobb észrevétel pedig ez volt:

Azok az emberek, akik vízzel csinálják a forró csokoládét, sosem juthatnak a mennybe.

24.hu/szorakozas/2021/01/14/mcdonalds-forro-csoki-ingyenes-csalas-trukk-kyle-new-york-tiktok-kovetok-velemenyek-tej-viz-csokiszosz-mennyorszag/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Videó
banner

Vélemény, hozzászólás?