ápr 17, 2021
7 Views
0 0

Így segít Liptai Claudiának Tornóczky Anita

Written by

Az egykori tévés ma már okleveles habilitációs kutyakiképző: miután maga mögött hagyta a stúdiók világát, a legnagyobb szenvedéllyel kezdte meg a munkát az Állatvédőrségben és később viselkedésterapeutaként. Több ezer eben segített és több szervvel összekötve végzi a mentést.

(A legfrissebb hírek itt)

– Clauék kutyája most volt nálam egy hetet, én vigyázok rá, amikor férjével, Ádámmal leterheltebb időszakuk van. Rubit nemrég műtötték, ezért is fontos, hogy mindig legyen mellette valaki. A munka miatt nem tudják máshogy megoldani, de naponta többször hív mint egy aggódó anyuka, hogy Rubi jól van-e, és fotókat, videókat is mindig küldenem kell neki róla – mesélte a Vasárnapi Blikknek Tornóczky, aki a kezdetektől segít a műsorvezetőnek és családjának. Liptai korábban Instagram-oldalán köszönte meg neki a törődést.

Hajdú Péteréknek is segített Dennisszel

Hajdú Péteréknek is segített Dennisszel

„Drága Rubi kutya újabb műtéten esett át. Fantasztikus kis állatka ő, mert tényleg hősként viseli a fájdalmat. De a nehéz helyzet másik igazi hőse Tornóczky Anita. Egy ilyen műtét után nagyon komoly odafigyelést igényel a rehabilitáció. Rubi ráadásul egy igazi hiperaktív jellem. Anita szakértelme biztos gyógyulást jelent. A világ összes kutyáját hozzá küldeném” – fogalmazott a műsorvezető.

Hajdú Péter is sok köszönettel tartozik régi jó barátjának.

– Szinte 0–24 órában rendelkezésre állok, ünnepnapokon, hét végén is – mondta Anita nevetve, és hozzátette, az életét tette fel az az állatok és gazdáik segítésére.

– Volt olyan, hogy Noncsi kétségbeesetten hívott késő este, hogy Sushi ellopott egy zacskó gumicukrot, mit tegyen? Peti és párja, Eszti ugyanez, ha Dennis megeszik valamit, halálra aggódják magukat, ilyenkor őket kell megnyugtatni. Náluk Eszti a szűk keresztmetszet, mert túlfélti Dennist és babázik vele, holott ő egy vadászkutya. Hónapokba telt, mire meggyőztem az ivartalanításról, azóta sokkal könnyebb vele – mesélte Anita, aki hosszú évek óta viselkedésproblémás kutyák gazdáinak segít.

Külföldön is tanult

A híres kutyasuttogónál, Cesar Millannél vizsgázott Los Angelesben. Anita volt az, akinek sikerült elérnie Yvonne Dederick kutyájánál, hogy a Feleségek luxuskivitelben forgatásain ne ugassa szüntelenül Köllő Babettet.

– Szegény Babett mindent megtett, hogy megkedvelje, de valamiért nem sikerült. Amikor elmentem a forgatásra, másfél perc ugatás után abbahagyta és megnyugodott a kutya – idézte fel.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

EXTRA AJÁNLÓ
Tavaszi megújuló praktikák, amiket mindenkinek ki kellene próbálnia (x)
A leggyakoribb női intim problémák és megoldásaik (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/tornoczky-anita-kutyakikepzo-lipta-claudia-segitseg/snlqgp8

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?