jún 7, 2021
10 Views
0 0

„Így egész hátralevő életében kísértheti majd Gyurika szelleme” – Nem bánják az ismerősei, hogy nem sikerült a kisfiával végző apa öngyilkossági kísérlete

Written by

Élete végéig börtönben marad az apa, aki tavaly augusztusban végzett a kisfiával, Gyurikával.

(A legfrissebb hírek itt)

György és felesége a válást követően közösen nevelték gyermeküket, ám egyik nap a férfi nem vitte vissza édesanyjának a kisiskolást.

„Ancsával ugyan nem működött a házasságuk, de Gyurit tisztességgel nevelték, nagyon szerették őt. Elképzelhetetlennek tartottuk, hogy bántsa a gyerekét” – kezdte a Borsnak egyik ismerősük.

A napokig tartó keresés után a kisfiú holttestét az apja autójában találták meg – a férfi 11 késszúrással végzett vele, majd napokig fuvarozgatta a holttestét. A tettét megindokolni nem tudta, a rendőri rajtaütés előtt azonban megpróbálta megölni magát: felvágta az ereit. Sérüléseit azonnal ellátták, így túlélte az öngyilkossági kísérletet.

(Ez is érdekelheti: Borzasztó: kádba akarta fojtani nyolcéves fiát egy nagykanizsai nő)

A férfi a tettét beismerte, a kolozsvári bíróság pedig döntött: György azóta már az életfogytiglani börtönbüntetését tölti.

„Nem bánjuk, hogy nem sikerült az öngyilkossági kísérlet, sőt, örülünk neki, mert így egész hátralévő életében kísértheti majd Gyurika szelleme, minden percben arra kell majd gondolnia, amit tett” – mondták a férfi ismerősei a lapnak.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/ongyilkossagi-kiserlet-gyilkossag-apa-ismerosok/hg3scyc

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?