ápr 29, 2021
8 Views
0 0

Így búcsúzott el a férjétől halála előtt Delhusa Gjon menye: elképzelhetetlen dolog történt a kórházban

Written by

Az énekes egy exkluzív interjúban mesélt a hot! Magazinnak a drámai eseményekről és arról, hogy hogyan terveznek továbblépni.

(A legfrissebb hírek itt)

“Szerencse, hogy koraszülött volt a baba, így császárral született, mert utólag az orvosok azt mondták, hogy természetes szülés közben előbb bekövetkezhetett volna a tragédia” – magyarázza a lapnak a megtört zenész.

“A menyem nagyon boldog anyuka volt, emelt fővel sétáltatta a babát. (…) Nóri teljesen magára vállalta a baba körüli teendőket. Egy délután azonban hirtelen megfájdult a feje. A fájdalom nem csillapodott, sőt elviselhetetlenné vált, olyannyira hogy el is ájult. mentő vitte kórházba, ahol kiderült hogy a fejében elpattant egy ér, így azonnal ötórás műtét vette kezdetét. Akkor fedezték fel az agytörzsbe ékelődött, babszemnyi nagyságú rejtett daganatot, és már hiába távolították el: a belső vérzés addigra tovább fokozódott.”

Kapcsolódó: Delhusa Gjon megszólalt a családi tragédia után: összefogunk és felneveljük ezt a babát

Mint mondja a daganatot eltávolították, ám a vérzés tovább fokozódott. Először csak reménykedni tudtak, hogy nem romlik tovább az állapota, és felépül, azonban 2 nappal később az orvos hívta őket azzal, hogy búcsúzniuk kell Nóritól. Elképzelhetetlen a fájdalom, amit férje érezhetett akkor.

“Mackó zokogva mondta, hogy örökre szeretni fogja, és vigyázni fog a kis Zoéra. Ekkor elképzelhetetlen dolog történt: Nóri eszméletlenül feküdt, mégis lecsordult egy könnycsepp az arcán” – mesélte Gjon, hozzátéve, hogy fia nem tud magához térni azóta.

Kapcsolódó: Kamerák előtt szólalt meg menye tragédiájáról Delhusa Gjon: ez okozta a fiatal nő halálát – videó

Gjon elmondása szerint fia nem tud a feleségével közösen vásárolt lakásban maradni, mert érzelmileg nem bírja, ezért édesanyjához költözik, aki elvállalta, hogy elmegy gyesre.

Az énekes jókedvvel próbálja gyógyítani a családot.

“A fiam azt mondta, jó hatással vagyok rá ebben a helyzetben. Mesélek, sztorizgatok, hogy felderüljenek” – mondta.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/delhusa-gjon-menye-fia-bucsu-gyasz-csaladi-tragedia/t6v6b7z

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?