márc 4, 2021
8 Views
0 0

Idén online rendezik meg a Budapest Central European Fashion Week-et

Written by

Idén online rendezik meg a Budapest Central European Fashion Week-et

A koronavírus járvány miatt előre felveszik a bemutatót, amit március végén lehet megnézni a rendezvény Facebook oldalán. A tervezők tavaszi és nyári kollekcióját mutatják be. Munkájukat nagyban meghatározta a járvány időszak. Az ATV Híradó riportja.

Nemcsak a kulturális vagy sportesemények zárt kapusak a koronavírus járvány idején, hanem a divatbemutatókat is nézők nélkül kell megrendezni.

A Divat és Design Ügynökség vezérigazgatója elmondta, hogy már hetedik alkalommal rendezik meg Budapest Central European Fashion Week-et, és ez a második olyan szervezés, amikor digitálisan kell megvalósítani a bemutatókat. Bata-Jakab Zsófia úgy fogalmazott: „de ennek mi nagyon örülönk, mert ez is egy jó lehetőség a tervezőknek, be tudják mutatni a legújabb kollekcióikat, és egy jó nagy közönséget tudunk nekik biztosítani és ebben a helyzetben a legfontosabb minél több láthatóság biztosítsunk a tervezőknek.”

A Budapest Central European Fashion Week célja, hogy a hazai divattervezők bemutathassák a legújabb kollekciójukat. Március 25 és 28 között, a Budapest Central European Fashion Week Facebook oldalán élőben nézhetjük meg a hazai divat ipar legfrissebb darabjait.

Online lesz a divathét

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210304-iden-online-rendezik-meg-a-budapest-central-european-fashion-week-et

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?