márc 29, 2021
9 Views
0 0

Hűvösre tették a kokainbárót

Written by

Otthonában fogadta ügyfeleit az a férfi, aki kisebb drogbarlangot rendezett be a lakásán. A BRFK Felderítő Főosztály Vizsgálati Osztálya kereskedéssel elkövetett kábítószer-kereskedelemmel gyanúsította meg a férfit. A Budapest Környéki Törvényszék letartóztatta a férfit.

A férfi tavaly év elejétől többféle drogot is értékesített a lakóhelyén. Lakása a drogok porciózásának és tárolásának is otthont adott. Pár nappal ezelőtt két ügyfelének 20 ezer forintos grammonkénti áron értékesített kokaint az otthonában, majd autóba ült és egy gyorsétteremhez hajtott, ahol a rendőrség elfogta.

Kocsiját, illetve lakását a hatóság átkutatta és az intézkedés során több mint egymilliót, számos kábítószer gyanús anyagot, illetve a porciózásukhoz szükséges eszközöket foglaltak le. Az ügyészség szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítése veszélye miatt indítványozta a kokainbáró letartóztatását.

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészi indítvánnyal egyetértve elrendelte a férfi letartóztatását. A döntést az ügyész és a gyanúsított tudomásul vette, míg védő fellebbezett ellene, így a végzés nem végleges, de végrehajtható.

24.hu/belfold/2021/03/29/huvosre-tettek-a-kokainbarot/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?