febr 21, 2021
4 Views
0 0

Hurrá! Megmenekültünk! Fekete-Győr is miniszterelnökjelölt-jelölt lett!

Written by

Fekete-Győr András a szavazófülkéből kilépve rácsodálkozik a világra. MTI/Mónus Márton

Hurrá! Megmenekültünk! Fekete-Győr is miniszterelnökjelölt-jelölt lett!

A Momentum vezetősége előtt három lehetséges út állott a miniszterelnök-jelölt jelölés tekintetében. Támogathatták volna egyből Dobrev Klárát, hogy elkerüljék a hercehurcát és Gyurcsány Ferenc feddő tekintetét. De az önállóság látszatának megőrzése miatt ezt nem választhatták. Jelölhettek volna egy olyan alkalmas embert is a Momentumon vagy akár az ellenzéken kívül is, akinek személye vitán felül áll a többi párt vezetői és szavazói számára is. Miután az ellenzék nem nagyon rendelkezik közös nevezőkkel, hiteles emberekkel és így ők sem, ezért ezt sem tehették. Aztán dönthettek úgy is, hogy nevetségessé is tehetik magukat azzal, hogy Fekete-Győr Andrást jelölik. Nem meglepő módon ezt a megoldást választották.

A káderhiánnyal küzdő ellenzék pártjaiban a pártvezetések napi rutinfeladata a második vonalak ritkítása, nehogy valaki eséllyel aspirálhasson arra a néhány parlamenti helyre, ami kinéz, ha besül a csodafegyver, az összefogás. Ebből kifolyólag nagy formátumú politikusból is óriási hiány van, még a Bajnai Gordon replikákat sem lehet beszerezni. Donáth Anna és Cseh Katalin pedig valahogy mégsem került komolyan terítékre, de ott lesznek Fegyőr csapatában, ahogy Hadházy Ákos és Szél Bernadett is. Végül is a család az család, a három férfi-két nő felállás (ha nem tévedek az identitásokkal) végül is pótolja a nőnemű miniszterelnökjelölt-jelöltet. De legalább van egy korábbi nőnemű miniszterelnökjelölt-jelölt a csapatban, Szél Bernadett, aki már nem az, aki volt, hiszen nőnemű miniszterelnökjelölt-jelölt, nőnemű miniszterelnök-jelölt meg csak egy lehet ugyebár, aki Dobrev Klára.

Dobrev Klárát már csak az a veszély fenyegeti, hogy a szocialisták Kunhalmi Ágnest jelölik miniszterelnökjelölt-jelöltnek. A szocialisták ugyanis már annyira le vannak csúszva, hogy nekik már a jelölt-jelöltet is jelölni kell. Ott lohol majd még a páston Karácsony Gergely is, aki szintén volt már miniszterelnök-jelölt, és nőies határozatlanságával akár esélyes is lehet, hiszen a baloldali szavazók valami ismeretlen okból imádják a totálisan inkompetens jelölteket. Ezzel a bejelentéssel, miszerint Hadházy Ákos is Fekete-Győr “intellektuális hátországát” képezi, eldőlt, illetve deklarálva lett, hogy Ákos lesz a Momentum ökle, amivel Gyurcsány utasításainak megfelelően ütik a szocialistákat. A szocialista képviselőjelöltek, illetve regnáló képviselők segélykiáltásairól már inkább csak a jobboldali sajtó számol be. A Momentum jól láthatóan rá fog repülni a szocialisták által ambicionált választókerületekre.

És itt az ideje, hogy rátérjünk Fegyőr személyes alkalmasságának ijesztő problémájára. Az egykori követeléskezelő olyan programot hirdetett meg, amely a magyar lakosság kétharmadának az életét rendezné át gyökeresen, már akik egyáltalán túlélik az első forradalmi hevületet, a népbíróság jellegű elszámoltatást, az euró izomagyú bevezetését, vagy az egészségügy reformját. A program nyilvánvalóan részeiben és egészében is megvalósíthatatlan és olyan “kész tervekre” hivatkozik, amelyek nyilvánvalóan nincsenek meg. Azt csak egy Fegyőr kaliberű szellemi fogyatékos gondolhatja, hogy ő meg Cseh Katalin “átszervezik” a magyar egészségügyet. Honnan és hová? Áttelepítik a kórházakat? Áttelepítik a betegeket? Átrendezik az orvosi szakterületeket? Felfedezik a rák gyógyszerét? Szerintem egyikük sem fogta még fel, hogy egy “szimpla” szakorvos kiképzéséhez 12-15 évre van szükség, ha kicsit is komolyan vesszük magunkat, egy döntésképes ügyeletvezetőhöz meg 20-25 éve kellett nekilátni. Ráadásul a brit mintára hivatkoznak, amelyik csak azért működik még, mert orvosok tízezreit és ápolók százezreit importálták külföldről.

Fogalmuk sincs arról, hogy mi történik manapság egy tanteremben, olyan gyerekek figyelmét kellene a tananyaggal lekötni, akik a számítógép folyamatos ingerviharán szocializálódtak és születésük pillanata óta azt hallják, hogy nekik jogaik vannak és a kötelezettség szó jelentését sem ismerik. Fegyőr azt is megígéri “miniszterelnöki” programjában, hogy krónikus áramhiány lesz, meg 100-150 százalékos áramdíjemelés, ezt jelenti ugyanis Paks II. leállítása a néhány milliárd ablakon kidobott dolláron kívül. A lelkes fiatalok majd csodálkozhatnak, hogy szobabiciklin kell majd áramot termelniük az esti netezéshez.

A négy napos munkahetet is megígéri Fegyőr, igaz két kormánnyal későbbre, de az addigra úgyis már Brüsszel problémája lesz, nem a budapesti helytartóságé. A fiatalok szja- kedvezménye helyett pedig elbulizhatóvá tenné az egyén számára a Momentum a személyes nyugdíj-megtakarítását. Fegyőr és a szakértői még sosem hallottak a finanszírozhatóságról és a döntések közvetlen következményeiről, de valószínűleg egyik sem érdekli őket. A “program” természetesen mindent megígér mindenkinek, kivéve a heteroszexuálisokat, akik a szükséges rosszat képviselik a botmixert orvosi eszköznek gondoló szakértői világban.

De ez mind semmi, a fő baromság a következő:

Magyarország-részvényt kap minden magyar. A norvég mintához hasonlóan tulajdonossá teszünk minden magyar embert az állami tulajdonú cégekben, így mindenki részesülhet ezek profitjából osztalék formájában.

Hogyne, olajrészvényt! Ezek tényleg elképzelhetetlenül, közveszélyesen hülyék. De nem viccelnek. Szavazz rájuk és megkapod osztalékként azt a pénzt, amit áremelés formájában elszednek tőled a közszolgáltatásokért. Illetve csak a töredékét, mert a nagy részét majd ők kapják meg.

Fegyőr és az ő hülyéi gyakorlatilag a magyar történelem legnagyobb adóemelését ígérték meg a török harács óta. Gratulálunk!

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;}
pestisracok.hu/hurra-megmenekultunk-fekete-gyor-is-miniszterelnokjelolt-jelolt-lett/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?