ápr 8, 2021
2 Views
0 0

Hotelt értékesít a Rába

Written by
Húsvéti akció a Portfolio-nál!
Új akciónk keretében a március 31. és április 9. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 18.000 forintért lehet megvásárolni. Így lényegesen kedvezőbb áron juthatsz hozzá a legfrissebb hírekhez, a legfontosabb elemzésekhez és az exkluzív tartalmakhoz. Ráadásul még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. További részletek ide kattintva.

Az igazgatóság elfogadta az éves beszámolót, és a felelős társaságirányítási jelentést, valamint az előterjesztéseknek megfelelően úgy döntött, hogy osztalékot nem fizet a Rába a tavalyi év után és az eredményt eredménytartalékba helyezi.  

Az igazgatóság jóváhagyta azt is, hogy az előterjesztésekben szereplő, Győr belvárosában található Konferencia Hotel Rábát értékesítse a vállalat árverés útján, az MNV Zrt. által működtetett Elektronikus Aukciós Rendszeren keresztül. Az árverési feltételek között szerepel a nettó 1,146 milliárd forintos ár, a legmagasabb árat ajánlóval köt adásvételi szerződést a vállalat. A Konferencia Hotel Rába értékesítése több éve szerepel már a társaság terveiben. Jelenlegi funkciója nem tartozik a vállalat core tevékenységei közé, és az ingatlanban sem a vállalat, sem leányvállalatai nem folytatnak tevékenységet, így az értékesítés nem befolyásolja a vállalatcsoport operatív működését – emlékeztet az MTI.

Igazgatósági tagokat is választott a közgyűlés nevében az igazgatóság, Hetzmann Bélát, Csüllög Nórát, Lang-Péli Évát, Majoros Csabát és Mráz Dániel Emánuelt öt évre válaszották meg.

Kereskedés RABA-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start

(BÉT)

www.portfolio.hu/uzlet/20210408/hotelt-ertekesit-a-raba-477700

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
portfolio.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?