ápr 27, 2021
2 Views
0 0

Horváth Charlie: éljük túl valahogyan ezt a hülyeséget

Written by

„Takarítgatok, főzök-mosok, úgy-ahogy elvagyok, de ez már túl sok” – mondta az InfoRádióban Horváth Charlie. A Liszt Ferenc-díjas énekenek jelenleg az jelenti az egyik legnagyobb boldogságot, hogy együtt lakik unokájával. Legutóbb sszeptmberben, éppen az akkori korlátozások előestéjén koncertezett együttesével a MOM Kulturális Központban, ahol a még márciusban megjelent új albumának néhány dala is felcsendült.

Mint fogalmazott, nehéz a helyzet, mert nemcsak zenészek sosáról van szó, hanem életekről, és akinek a lelke nem olyan, “könnyen meg tud borulni”, főleg, ha az anyagi helyzete sem rendezett. Magát ebből a helyzetből szerencsésnek tartja, még ha nem is „milliárdos-csillárdos”, azért igyekezett kisegíteni a rászoruló barátait.

Horváth Charlie arról is beszélt, hogy a járványhelyzet miatt korábban elmaradt Aréna-koncert a Tátrai Banndel november 6-ra van kitűzve, azzal együtt, hogy a szervező menedzsere, Brády Márton a múlt hónapban „elment”. A szomorú hír kapcsán megjegyezte: az elmúlt időszakban sok zenészkollégáját veszítette el, főként azok közül, akikkel együtt kezdte a pályát.

A Liszt Ferenc-díjas énekes már túl van a két koronavírus elleni oltáson, de még óvatos,

és nem nagyon mozdul ki az otthonából. Mint mondja, nagyon fontos, hogy vigyázzunk egymásra. Éppen ezért a május 1-jei szabadtéri fellépése a Charlie Banddel Rákospalotán egyelőre még bizonytalan. A kórházakat segítendő viszont énekel egy duettet Tóth Verával a TV2 műsorában. Tervei között szerepel egy régebb óta halogatott Müpa-koncert is, remélhetőelg már közönség előtt.

Horváth Charlie, aki szerint a zene a legjobb gyógyír a világon, kiemelte: ő maga nem élné túl, ha a családjában valami probléma történne, ezért a legfontosabbnak azt tartja, hogy vigyázzunk egymásra, és “éljük túl valahogyan ezt a hülyeséget”.

Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Infostart.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?