márc 29, 2021
13 Views
0 0

Hoppá: szexi fehérneműre cserélte a bokszkesztyűt Miló Viki – videó

Written by

egy perce

Miló Viki kirobbanó formában van /Fotó: RTL Klub

Miló Viki kirobbanó formában van /Fotó: RTL Klub

Nemcsak az ökölvívásban, de a pózolásokban is profi Miló Viki, aki szexi fehérneműben állt a kamera elé: a bokszvilágbajnok az elmúlt hónapokban 14 kilótól szabadult meg, amit rendszeres futással és életmódváltással ért el.

Megvillantotta tökéletes alakját Miló Viki! A bokszvilágbajnok úgy érezte, eljött az ideje annak, hogy sportfotózások helyett a szokásosnál jóval merészebbre vegye a figurát: 14 kilós fogyása után így aztán a bokszkesztyűt csipkés fehérneműre cserélte le, amikor a kamera elé állt. Hogy jobban mutatasson a képeken, a fotózás napjának hajnalán is futópadra állt, úgy készülve erre az eseményre, mint egy világbajnoki mérkőzésre.

(A legfrissebb hírek itt)

Viki szerint ilyen önbizalom-doppingra minden nőnek szüksége lenne. Minderről a Fókusz riportjában mesélt.

– 2006-ban voltak rólam merészebb képek, pályafutásom alatt is többször fotóztak. Most újra elértem azt a súlyt, ami a pályafutásom alatt volt. Borzasztóan büszke vagyok magamra, illetőleg ez volt tervezve nekem fiatalon, hogy majd 40 és 60 évesen is készíttetek fotókat magamról, hogy mindig lássam, mennyit változott a testem – mondta az ökölvívó, aki elárulta, a vadító képek a párjának készültek. Bár ők ketten tavaly decemberben különmentek, nemrégiben rájöttek, hogy nem bírják egymás nélkül.

Betöltés…

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)
Miló Viki fotózás szexi dögös fehérneműs fotók Miló Viktória

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/milo-viki-okolvivas-szexi-fehernemu-fotozas/dmcnfeg

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?