máj 5, 2021
2 Views
0 0

Hoppá: Rácz Jenő korábbi randipartnere is megjelent a Konyhafőnökben – videó

Written by

Egymás után érték a meglepetések a séfeket a Konyhafőnök keddi adásában. Például Czutor-Kilián Zsanett, Czutor Zoltán felesége is jelentkezett a műsorba, azonban nem csak ő húzta meg a váratlant.

(A legfrissebb hírek itt)

A válogató folyamán ugyanis Rácz Jenő egyik korábbi randipartnere is besétált a séfek elé, akit a Tinderen ismert meg anno. A séf először nem ismerte meg a lányt, azonban a későbbiekben mindenre fény derült.

Elkezdtünk beszélgetni, én egyetemista voltam, egyszer megkérdezted, mit csinálok délután, elmondtam, hogy kosármeccsem lesz. Szerintem ott volt a baki, mert mondtad, hogy akkor biztos magas lehetek. Mondtam, 1,75 nem olyan magas kosarasnak, te meg mondtad, csak 1,73 vagy, viszont a rocksztárok is mindig magasabb lányokkal jártak– mesélte Márti a műsorban, majd az is kiderült, hogy találkozni akartak egy vasárnap este, de Rácz Jenő nem ment el a találkozóra, és nem is emlékszik, ennek mi oka lehetett.

(Ez is érdekelheti: Mesés hely: ideutazott a szerelmével Rácz Jenő – fotó)

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/racz-jeno-randapartnere-a-konyhafonokben/r8qqenw

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?