máj 27, 2021
8 Views
0 0

Hoppá, nem hiszi el, mit csinál a jó időben Polyák Lilla! – fotó

Written by

A fotón ugyan nem látszik a színész, de párja pólóján ott virít a monogramja, a neve ugyanis mostanában a színészet mellett a sporttal is egybeforrt. Máté komolyan foglalkozik testépítéssel, sőt, már versenyt is nyert.

(A legfrissebb hírek itt)

– Imádom a természetet, a jó időt. Ilyenkor sportolni támad kedvem. És ha a jobbik felemnek még saját ruhamárkája is lett, akkor meg van is mit felvenni – írta Instagram-oldalán a színésznő, aki még biciklizés közben is kifogástalanul fest.

– A 40-es éveim minden szempontból pörgősebbek, mint mondjuk a 30-asak voltak, valószínűleg ebben az is benne van, hogy a gyerekeim már nagyobbak. Ugyanakkor nem érzem az idő múlását, egyre energikusabb vagyok, ez annak is köszönhető, hogy több tudatosság költözött az életembe. Megtanultam, hogy vigyáznunk kell arra, amink van, a családunkra, az egészségünkre. Próbálok minél többet mozogni, egészséges életmódot élni, emellett 40 évesen már rájön az ember, hogy nem pazarolja el azt, amije van, inkább beosztja – nyilatkozta nemrégiben lapunknak a színésznő.

Ez is érdekelheti: Polyák Lilla: „Hálás vagyok az életért, minden szépségéért”

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/polyak-lilla-bicikli-gomori-andras-mate/pf23vl9

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?