okt 15, 2020
10 Views
0 0

Hoppá: kiderült, mikor házasodhat össze Gryllus Dorka és szerelme

Written by

A színésznő a Story magazinnak adott exkluzív interjút, melyben a várandósságáról és jövőbeli terveiről is beszélt.

(A legfrissebb hírek itt)

Dorka számára idén egyszerűen megállt a világ, a karanténnak köszönhetően ugyanis végig a családjával és születendő gyermekével tudott foglalkozni. Mint mondta, ez a terhessége merőben más mint az első, akkor ugyanis szinte az utolsó pillanatig talpon volt, kis túlzással egy Zséda-koncertről vitték kórházba a színésznőt, most azonban teljes nyugalomban teltek az áldott hónapok.

(Ez is érdekelheti: Megmutatta gömbölyödő terhespocakját Gryllus Dorka – fotó)

“Amikor Soma született, csak néztünk egymásra Kornéllal, hogy ‘te figyelj, van egy gyerekünk, most mi a teendő?’ – mesélte a színésznő, aki ma már pontosan tudja, hogy mire számíthat és mivel az első szülése jó élmény volt, a másodiktól sem tart.

Dorka és Kornél – akik egyébként még gyermekük születése előtt szeretnének összeházasodni – már a születendő kisfiú nevét is tudják, Áronnak fogják hívni, és talán a 8 éves Simon várja a legjobban az érkezését.

“Nagyon szeretett volna kistestvért, én pedig nem tudtam, hogy mondjam el neki, hogy ez nem realitás. Hozta a kis maciját, hogy majd ezzel fognak játszani. Ezt ő akarta a legjobban, én már nem bíztam benne. Aztán amikor kiderült, hogy mégis gyermeket várok, én lepődtem meg a legjobban, de Soma azt mondta: látod, mondtam, csak akarni kell, és akkor sikerül. Már ő is nagyon várja Áronkát, egy régi játékautót is előásott, hogy majd jó lesz az öccsének.” – áradozott.

(Ez is érdekelheti: Így vigyáznak születendő kisfiukra Gryllus Dorkáék)

Dorka szerint bár igaz, hogy 10 éve egy párt alkotnak, most lettek csak igazán egy család, most ért be az a sok munka, amit ilyen hosszú időn át a kapcsolatukba fektettek. Áronka már most nagyon összehozta őket, úgy érzi, egyet gondolnak, egyfelé mennek. “Őszintén mondom: ilyen boldog még soha nem voltam” – fejezte be a színésznő.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A szépség könyve: jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
Mire figyeljünk terhesség idején? Így előzhetjük meg a tüneteket (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/gryllus-dorka-szineszno-varandossag-karanten/q122scw

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?