ápr 6, 2021
2 Views
0 0

Hoppá: a magyar tévénézők kedvenc táncműsorába vágyik Weisz Fanni

Written by

Sokan nem gondolnák, mégis remekül táncol Weisz Fanni! A modell ugyan siketsége miatt nem hall hangokat, ennek ellenére nagyon jó ritmusérzéke van, amelyre már kiskorában is felfigyeltek, így életét végigkísérte ez a mozgásforma.

(A legfrissebb hírek itt)

„A tánc ritmusérzék kérdése. A szívverésünknek, a lélegzetvételünknek is van ritmusa. Nyolcéves koromban balettoztam az iskolában, többször felléptünk, 14 éves koromban pedig egy szépség- és tehetségkutató versenyen táncos produkcióval indultam, amihez anya tánctanárt is fogadott nekem. Végül megnyertem a versenyt” – mesélte a Borsnak Fanni, aki szívesen meg is mutatná nagyközönség előtt tehetségét, például a Tv2 táncos műsorában, amelynek külföldi változatát öt éve szintén egy siket modell és párja nyerték.

„Jelnyelven kommunikált és segítette őt a tolmácsa. Hangok nélkül is képes volt olyan színvonalas produkciót nyújtani, ami hétről hétre pluszt adott a nézőknek, és párjával, Peta Murgatroyddal győztek. Talán én sem okoznék csalódást” – folytatta az egykori szépségkirálynő, hozzátéve: egy esetleges felkérés esetén akár hallókészüléke nélkül is nekivágna a Dancing with the Starsnak.

„Azt még nem tudom, szükségem lenne-e rá vagy sem, ez csak a próbák alatt derülhetne ki. Lehet, hogy a szabad mozgásban akadályozna, így a koreográfiának is fontos jelentősége lenne ennek eldöntésében.”

(Ez is érdekelheti: “Mindent úgy szeretnék, ahogy a nagykönyvben megvan írva” – Megálmodta a nagy napot: újra férjhez menne Weisz Fanni)

Kiszámítható kölcsöre van szüksége?

Fix törlesztő, forint alapon a teljes futamidőn keresztül. A Bank360 hitelkalkulátorával
könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Itt az igazság a lézeres szőrtelenítésről (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/weisz-fanni-siket-tancversenyen-indulna/6ztwnrt

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?