máj 10, 2021
27 Views
0 0

Hollywoodi rémtörténet: titokzatos idegen zaklatja a fiatal színésznőt

Written by

A Halálos Hollywood című kötetben, amely az Álomgyár Kiadó gondozásában jelent meg, Caro újságíróként ered a rejtélyek nyomába, de gyakran a bűntényeknél is nagyobb veszély leselkedik rá: a szerelem. A híres brit színésznő titokzatos, fenyegető üzeneteket kap egy idegentől, aki látszólag mindent tud róla; mikor, hol, kivel és mit csinál.

(A legfrissebb hírek itt)

Emily Montgomery már fényes nappal sincs biztonságban, ezért felfogadja Beverly Hills legvonzóbb magánnyomozóját… de hogy a fényűző partikról se maradjon le a zaklató miatt, szüksége van egy „barátnőre”, akinek egyéni a stílusa, rajong a celebekért és jártas a harcművészetekben.

Caroline Woodra esik a választása, aki valójában azért utazik a sztárok városába, hogy világraszóló cikket írjon a lapba Hollywood hírességeinek viselt dolgairól. Caro első feladata nem éppen testhezálló, de hogy a veszélyesen sármos új főnökét lenyűgözze, a lány még arra is hajlandó, hogy karateedzésre járjon, kihallgassa a celebek féltve őrzött titkait, és tűsarkúban is képes legyen mosolyogni három órán át…

www.blikk.hu/eletmod/lelek/caroline-wood-sorozat-hollywood-r-kelenyi-angelika/1nc3crj

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Életmód
banner

Vélemény, hozzászólás?