márc 31, 2021
4 Views
0 0

Hogyan segíti az immunrendszerünket a védőoltás? Ebből a videóból megtudhatja!

Written by

A tudatos egészségmegőrzést segítő animációs ismeretterjesztő filmsorozatotot a Semmelweis Egyetem Kommunikációs igazgatósága készítette. Míg a KliniKaland nevet viselő sorozat első része a védőoltásokkal foglalkozott, a második epizódban az immunrendszerünkkel ismerkedhetünk meg jobban.

A videóból olyan kérdésekre kaphatunk választ, hogy miként védi magát a szervezetünk a kórokozóktól, aztán, hogy hogyan segítenek a védőoltások a küzdelemben, illetve, hogy mit tehetünk immunrendszerünk erősítéséért.

(A legfrissebb hírek itt)

A KliniKaland második része:

Betöltés…

Az animációs filmet a Semmelweis Egyetem Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóságának filmes csapata készítette (animáció: Gál Bettina). Az Immunrendszer szakmai lektora dr. Falus András immunológus.

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/semmelweis-egyetem-klinikaland-ismeretterjeszto-sorozat-masodik-resz/9d3qy6g

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?