nov 21, 2020
2 Views
0 0

Hogy történhetett ilyesmi? Napokig nem volt fűtés és meleg víz a szombathelyi kórház covid-osztályán

Written by

Egy covid-beteg hozzátartozója küldött egy levelet a hírportálnak, amiben leírta, hogy Szombathelyen a Markusovszky Kórház újonnan megnyitott COVID osztályán napok óta nincs meleg víz, se fűtés.

(A legfrissebb hírek itt)

“A kórházban a COVID osztályon napok óta nincs meleg víz, és ma már fűtés sem. Anyum bent van, és ez most már kiborító. Tüdőgyulladásos betegek vannak bent, nem tudnak fürödni, és most már szétfagynak” – írta az olvasó a Nyugat.hu-nak. „Már mindenfelé próbáltunk segítséget kérni, de a kórházban csak ide-oda kapcsolgatják a telefont” – folytatta.

Az olvasó arra is kitért, hogy az édesanyja két napig kabátján feküdt, mert nem kapott párnát, végül pedig a család vitt egyet neki.

A kórház reagált a történtekre:

„Kórházunk azonnal intézkedett a COVID részlegen felmerült műszaki probléma miatt, haladéktalanul kértük a külső szolgáltatót a hiba elhárítására. 2020. november 16-án a javítás megtörtént, azóta műszaki probléma nem volt” – mondta dr. Káldy Zoltán, orvosigazgató a hírportál megkeresésére.

„A kórtermekben minden beteg részére biztosítva van az ágynemű, beleértve a párnát is. Ellátási hiány vagy panasz az elmúlt időszakban nem fordult elő” – fűzte hozzá az orvosigazgató.

(Ez is érdekelheti: Donald Trump legidősebb fia is elkapta a koronavírust)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Lecsapott a Black Friday! Ezen a webshopon minden szuper olcsó lett (x)
Döbbenet: így hat a szmog az egészségünkre! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/nem-volt-futes-meleg-viz-a-szombathelyi-korhaz-covid-osztalyan/yncp8kh

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?