ápr 28, 2021
3 Views
0 0

Hogy mi? Károly herceg és Kamilla eltitkolt gyermekének vallja magát egy ausztrál férfi

Written by

Simon Charles Dorante-Day 55 éves mérnök, aki 1966-ban született Angliában. A férfi azt állítja, örökbefogadó nagymamája elárult neki egy hatalmas titkot, miszerint vér szerinti édesanyja nem más, mint Kamilla, Cornwall hercegnéje.

(A legfrissebb hírek itt)

A férfit nyolc hónapos korában fogadták örökbe, elmondása szerint nagyszülei, Winifred és Ernest Bowlden mindketten a királynőnél és Fülöp edinburgh-i hercegnél dolgoztak szakácsként és kertészként az egyik királyi háztartásukban. Azt állítja, a nagyapja Birodalmi Szolgálati Kitüntetést is kapott az uralkodónak tett szolgálataiért, majd Kamilla és Károly szerelemgyerekét, azaz őt magát a lányára bízták.

Miután számos kutatást elvégzett, Simon meg van győződve arról, hogy most már elegendő bizonyíték áll rendelkezésére, hogy bebizonyítsa az igazát. Többek között Windsor-szerű arccsontjaival és fogaival támasztja alá a családi vonatkozást, valamint szerinte Kamilla és az ő haja is hasonlít. Ráadásul mindemellett állítja: arra is emlékszik, hogy gyerekkorában sokszor vitték Portsmouth környékére, ahol egy nővel kellett találkoznia, aki szerinte Kamilla volt. Sőt, Simon szerint minderről maga Diana hercegné is tudott.

(Ez is érdekelheti: Harry hercegnek szánt titkos üzenet állhat Lajos herceg születésnapi fotója mögött?)

A Daily Mail cikke azonban rávilágít arra, hogy sok dolog nem egyezik a valósággal, ugyanis a férfi nagypapájának neve nem szerepel a királynő által kitüntetettek listáján. Ráadásul Simon azt állítja, hogy Károly és Kamilla Winston Churchill temetésén, 1965-ben találkozott először, de erre sincs bizonyíték. Sőt, arra sem, hogy 1966 környékén várandós lett volna a hercegné, netán szült volna.

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/karoly-herceg-kamilla-eltitkolt-gyerek-ausztral-ferfi/4h5vr54

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?