máj 23, 2020
5 Views
0 0

Végre kiderült, Dzsudzsák Balázs a Fradiban folytatja-e

Written by

Az FTC ügyvezető alelnöke, Nyíri Zoltán a Sport Tv műsorában kapta meg a kérdést, hogy a jelenleg Magyarországon tartózkodó Dzsudzsák Balázs a Ferencváros csapatával edz-e.

„A gyors válasz: Nem. És mielőtt jön a második kérdés, nem, nem tárgyaltunk vele, nem téma a Ferencvárosnál. Bár nekem személyesen nagyon jó a viszonyom vele, és bár a sajtó néha negatív hullámokat gerjeszt vele kapcsolatban, én mindig elmondom, hogy Balázs egy rendkívül rendes gyerek, én nagyon kedvelem, nagyon jó barátom, és nagyon jó embernek tartom egyébként, de nem tárgyalunk vele” – idézte a klubvezető kimerítő válaszát az Origo.

A 108-szoros válogatott, 33 éves játékos jelenlegi, fél évre szóló szerződése június 30-án jár le az arab emírségekbeli al-Ain együttesénél, ahonnan a Külgazdasági és Külügyminisztérium közbejárására tudott hazatérni, miután kiderült, a koronavírus-járvány miatt az ottani bajnokság is leállt. Azt egyelőre nem tudni, hogy klubja él-e kétéves opciós lehetőségével, vagy a magyar válogatott csapatkapitányának új klubot kell keresnie,

A magyar válogatott játékosa május hatodika óta tartózkodik Magyarországon, szabadságát tölti; nyáron lejár a szerződése jelenlegi klubjánál, az al-Alainnál, de a kontraktus kétéves opciót tartalmaz. Korábban előfordult olyan, hogy a szélső a Ferencvárossal készült, mikor Magyarországon volt.

Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
Infostart.hu · Sport
banner

Leave a Comment