máj 23, 2020
3 Views
0 0

Kocsis Máté is arra biztat, hogy vegyünk hazai termékeket

Written by

Kocsis Máté is arra biztat, hogy vegyünk hazai termékeket

Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője is arra biztat egy, a Facebook oldalán közzétett fotón, hogy vegyünk hazai termékeket. Kocsis a fotón megmutatta, hogy hazai kolbászt, szalonnát és májast is vásárolt.

Az alábbi fotót tette közzé Kocsis Máté:

Fotó: Facebook

Sokan biztatnak arra, hogy hazai, termelői árut vásároljanak a magyarok. Legutóbb Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Nagy István agrárminiszter  Lajosmizsén jártak, ahol megköszönték a gazdáknak, hogy a járványidőszakban, a legnagyobb rohamban is friss élelmiszerrel látták el az országot. 

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Nagy István agrárminiszter  Lajosmizsén jártak egy epertermesztőnél. Fotó: Facebook

A hazai termék vásárlása biztonságot,  minőséget és garanciát jelent, amely megvásárlása révén a magyar munkahelyek megőrzéséhez, a magyar családok megélhetéséhez is hozzájárulhatunk, miközben egészséges, friss, helyi élelmiszerrel láthatjuk el a családunkat.

A www.termeloikosar.hu oldalon egy új online piactér nyílt meg a gazdák és a vásárlók számára. Kiváló élelmiszerek a termelőktől egyenesen a magyar családok asztalaira. Használjuk minél többen! – osztotta meg közösségi oldalán a kormányszóvivő.

Forrás: MTI; Kiemelt kép: Facebook 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Categories:
pestisracok
banner

Leave a Comment