máj 23, 2020
16 Views
0 0

Felkavaró Instagram-oldalon bántalmazzák és alázzák egymást magyar tinédzserek

Written by

Felkavaró Instagram-oldalon bántalmazzák és alázzák egymást magyar tinédzserek

Brutális videókat gyűjt Magyarországról egy oldal az Instagramon, amelynek már csaknem 22 ezer követője van – írj az Index. Az RTL Klub Híradója szerint az oldal kezelője vagy kezelői arra buzdítják a fiatalokat, hogy verekedjenek egymással és küljék el a hasonló tartalmú videókat, amiket az oldal megoszthat. 

Semmilyen hátsó szándékunk nincs a videókkal”, a másikban pedig azt, „a videókat nekünk küldik, ezáltal nem a mi gondunk a jogi sértés.

– mentegetőznek az oldal üzemeltetői erősen hiányos magyarsággal.

Az oldalon olyan felkavaró dolgok láthatóak, mint egymással verekedő tinédzserek, kiskamaszok , akik a felvételeken bántalmazzák, megalázzák egymást. Ami szintén szörnyű, hogy hat hasonló néven futó projekt létezik, illetve létezett korábban az Instagramon, a kisebbeknek akár 9000 követőjük is összegyűlt. 

Ránézésre garázdaság, könnyű testi sértés, vannak adatvédelmi problémák, képmással való visszaélés. Azok, akik a bántalmazást végrehajtották, gyakorlatilag dokumentálták a bűncselekmény elkövetését fiatalkorúakkal, illetve kiskorúakkal szemben, ami minősítő tényező

– nyilatkozta Krasznay Csaba, az RTL által megkérdezett kiberbiztonsági szakértő.

A rendőrség a csatornának azt nyilatkozta, hogy már vizsgálják a videókat, az Instagram pedig egy bejelentésre válaszul úgy reagált, hogy a járvány miatt most kevesebb emberük van az erőszakos tartalmak szűrésére.

Forrás: Index

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Instagram · pestisracok
banner

Leave a Comment